شهد و شیرینی اعیاد از قربان تا غدیر را با عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی به خطر نیندازیم حتی المقدور سعی شود از ذبح دام در محیط خانه خودداری گردد و حتما سعی شود خون و مایعات خونی دام با دست زخم شده و بریده شده تماس نداشته باشد


به گزارش ” راه آرمان “ مدیرگروه بیماری های معاونت بهداشتی شهرستان سیرجان در خصوص بیماری های مشترک انسان و دام بخصوص بیماری خطرناک تب کریمه کنگو در خصوص کشتار در دو عید قربان و غدیر در جهت ترویج سنت پیامبر براطعام مسلمانان بخصوص ایتام نکات بهداشتی را بیان کرد

اسدی به خبرنگار ما گفت : شهد و شیرینی اعیاد از قربان تا غدیر را با عدم رعایت نکات بهداشتی و ایمنی به خطر نیندازیم حتی المقدور سعی شود از ذبح دام در محیط خانه خودداری گردد و حتما سعی شود خون و مایعات خونی دام با دست زخم شده و بریده شده تماس نداشته باشد.

اسدی ادامه داد: در هنگام ذبح و قطعه قطعه کردن گوشت از وسایل حفاظت فردی شامل دست کش،روپوش و پیش بند،ماسک استفاده شود.

وی در ادامه افزود:گوشت ذبح شده ۲۴ساعت در دمایی یخچال بماند و بعد مصرف گردد و پوست گوسفند کنده شده را ازنظر وجود کنه یا نبود کنه حتما بررسی کنید از کندن کنه ، له و یا کشتن آن بادست جدا خوداری فرمایید.

اسدی در ادامه افزود:بیماری تب کریمه کنگو هیچ علائمی در دام ندارد پس هیچ دامی از ظاهرش نمیتوان دانست که مبتلا به این بیماری است یا خیر؛ پس رعایت اصول اولیه پیشگیری این بیماری الزامی می باشد.

وی در پایان افزود: خرید دام را از میادین و مراکزی انجام دهید که زیر نظر شبکه دامپزشکی ببوده و بهداشت ان تضمین شده است .

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبری