مهدی رفیعی گفت : در ۱۱ ماهه اول سال جاری ۲۰ میلیون و ۸۷۵ هزار و۶۶۲ قطعه جوجه یکروزه در سطح ۱۳۶۴ واحد پرورش فعال نیمچه گوشتی استان، تحت نظارت دامپزشکی قرار گرفته اند که بیشترین میزان جوجه ریزی به ترتیب در شهرستان های کرمان، رفسنجان و سیرجان و کمترین آن در شهرستان ریگان بوده است.

 

 

 

به گزارش راه آرمان؛ مهدی رفیعی  رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور به خبرنگار ما  گفت : در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای سازمان دامپزشکی کشور، صنعت مرغداری در تمام مراحل از تولید جوجه یک روزه، دوره پرورش و نیز مرحله پایانی ( بارگیری و حمل به کشتارگاه جهت کشتار و بسته بندی و رسیدن به دست مصرف کننده ) و در واقع کلیه مراحل تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی می باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: واحدهای مرغداری پرورش نیمچه گوشتی و متقاضی جوجه ریزی، می توانند با هماهنگی اتحادیه مرغداران منطقه و تایید بهداشتی مرغداری توسط شبکه دامپزشکی شهرستان مربوطه و ثبت در سامانه GIS طیور استان اقدام به جوجه ریزی نمایند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور با تاکید بر وظائف کلیه شبکه های دامپزشکی تابعه مبنی بر نظارت دقیق و مستمر بر تعداد جوجه ریزی در ابتدای دوره پرورش و تعداد مرغ بارگیری شده در پایان هر دوره پرورش به مقصد کشتارگاه و مطابقت میزان جوجه ریزی با میزان بارگیری و در صورت وجود اختلاف چشمگیر بین این دو آیتم ناگزیر بایستی معرفی مرغدار به مراجع قضایی صورت پذیرد.

رفیعی افزود:  با بررسی های صورت گرفته در سامانه های GIS طیور و قرنطینه دامپزشکی، سه واحد متخلف پرورش طیور که دارای عدم مطابقت میزان جوجه ریزی و بارگیری و کشتار در پایان دوره پرورش بودند در شهرستان های کرمان و زرند شناسایی شدند که با این واحدهای متخلف برخورد قانونی صورت گرفته و به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی درمورد بیماری انفلوانزای فوق حاد پرندگان ابراز داشت: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان یک بیماری ویروسی واگیردار و کشنده طیور و مشترک بین انسان پرندگان است و با انجام اقدامات پیشگیرانه می توان از شیوع احتمالی آن جلوگیری کرد که البته با تمهیدات انجام شده این اداره کل، سه سال پیاپی از ورود این بیماری به استان جلوگیری کرده ایم.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: رعایت دقیق توصیه‌های دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماری‌های فراگیر و با مرگ و میر بالا در سطح مرغداری‌ها و شیوع بیماری‌ها گردیده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم می‌آورد لذا  از مرغداران استان درخواست نمود که با شرکت در دوره های آموزشی و ترویجی که توسط دامپزشکی و جهاد کشاورزی برگزار می گردد و بالا بردن سطح آگاهی خود نسبت به مسائل بهداشتی و قرنطینه ای و رعایت دستورالعمل‌های دامپزشکی  علاوه بر اطمینان از فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی  و با کیفیت برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.

 

انتهای پیام/م.ن

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبری