تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۲۹
۰
plusresetminus
کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد:

لزوم قطع شریان‌های صهیونیست‌

کارشناس مسائل سیاسی گفت: رهبر انقلاب در خصوص ضرورت قطع شریان‌های حیاتی رژیم صهیونیستی در سخنرانی‌ها و بازدیدهای متعدد تأکید داشته‌اند.
لزوم قطع شریان‌های صهیونیست‌
حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سنجری در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ با اشاره به اقدامات و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و لبنان گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت در تاریخ  ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ فرمودند: «امروز قدم اول و اولین کار در اتحاد دنیای اسلام بر ضد این باند جنایتکار و باند تروری که بر فلسطین حکومت می‌کنند و قصب کردند سرزمین فلسطین را، این است که کشورهای اسلامی ارتباطات اقتصادی‌شان را به کلی با این باند جنایتکار قطع کنند».

این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: مقام معظم رهبری همچنین پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۲۸ عنوان کردند: «بایستی جریان و شریانِ حیاتیِ رژیمِ صهیونیستی را قطع کنند، بایستی نگذارند که نفت و انرژی و کالا و امثال این‌ها وارد رژیم صهیونیستی بشود».

وی ابراز کرد: رژیم غاصب صهیونیستی که خود را نژاد برتر می‌داند بیش از ۷۵ سال از تاسیس نامشروع آن می‌گذرد، هر روز با کشتار فلسطینی‌ها و اشغالگری خود چهره زشت خود را بیش‌تر در منظر جهان به نمایش می‌گذارد.

سنجری افزود: باند جنایتکاری که شرورترین موجودات قرن لقب گرفتند تنها طی یک سال گذشته بیش از ۴۵ هزار انسان بی‌گناه را در غزه با فجیح‌ترین وضع ممکن به شهادت می‌رسانند.

این کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: باند فاسدی که اگر پشتیبانی شیطان بزرگ آمریکا دست از حمایت آن بردارد ظرف کم‌تر از یک هفته کار آن تمام است، رژیمی که بایدن سال گذشته بعد از طوفان‌الاقصی با صراحت اعلام حمایت از آن کرد و گفت اگر هم وجود نداشت ما آن را حیات می‌بخشیدیم.

وی ادامه داد: اکنون که این رژیم کودک‌کش به اوج شرارت خود در منطقه رسیده است کمک‌های زمینی، هوایی و دریایی به آن از مبدا تا مقصد را مورد تهاجم گسترده قرار داد و هیچ ترحمی درباره آن جایز نیست.

سنجری افزود: منبع انرژی، درمانی و رفاهی آن‌ها را باید چنان با چالش مواجهه ساخت که حیات بر این جرثومه فساد با سختی مواجهه شود. همچنین زمینه برخورد با کشورهای هم‌سو و هم‌پیمان رژیم صهیونیستی را فراهم شود و با هشدارهای جدی حمایت را از آنان بردارند.

این کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: به تعبیر امام خامنه‌ای در جهت مقابله با رژیم صهیونیستی باید یک ائتلاف جهانی گسترده شکل بگیرد تا این باند جنایت را برای همیشه در زباله‌دانی تاریخ دفن شود همچنین تحریم گسترده شرکت‌های معتبر جهانی که مستقیم منافع آن به جیب رژیم کودک‌کش سرازیر می‌شود ضرورتی انکار‌ناپذیر است.

وی خاطرنشان کرد: باید جنایات و کشتار بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی بیش از گذشته رسانه‌ای شود تا سازمان‌های فرمایشی حقوق بشری را از خواب زمستانی بیدار شوند.

انتهای خبر/ م https://armanekerman.ir/vdci35azqt1a5y2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما