تاریخ انتشار :شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۰
۰
plusresetminus
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان خبر داد:

میزبانی ۳۷۰ مسجد استان از معتکفان کرمانی

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان گفت: در سطح استان ۳۷۰ مسجد میزبان معتکفان هستند که ۶۰ مسجد ویژه اعتکاف دانش‌آموزی و چهار مسجد ویژه اعتکاف‌های «مادر و دختری» هستند.
میزبانی ۳۷۰ مسجد استان از معتکفان کرمانی
حجت‌الاسلام والمسلمین سعید شهابی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ با اشاره به اینکه ثبت‌نام برای مراسم اعتکاف از اول رجب سیزدهم دی‌ماه هم‌زمان با روز مقاومت آغاز شده و تا ۲۳ دی‌ماه این روند ادامه دارد، گفت: از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ دی‌ماه، ایام‌البیض است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان ادامه داد: سازمان تبلیغات اسلامی استان به منظور پشتیبانی، انجام امور مقدماتی و تسهیل‌گری امور در ایام اعتکاف در حال فعالیت است تا معتکفان با خیال راحت در مساجد معتکف شوند و از این سه روز نهایت استفاده معنوی را ببرند.

وی در خصوص روند ثبت‌نام عنوان کرد: در حال حاضر سازمان تبلیغات اسلامی استان ثبت‌نام را به صورت اینترنتی از طریق وب‌سایت https://ekr.nehzat-kerman.ir/ انجام می‌دهد.

شهابی بیان کرد: در زمینه تأمین امنیت مسجد و اقدامات پشتیبانی، سازمان تبلیغات اسلامی استان به مساجد کمک می‌کند. همچنین جهت حضور نوجوانان و دانش‌آموزان در مساجد هماهنگی‌های لازم انجام شده و حضور و حمایت خیران نیز توسط سازمان دنبال می‌شود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان اظهار کرد: در سطح استان ۳۷۰ مسجد میزبان معتکفان هستند که بخشی از این مساجد به صورت اینترنتی و بخشی دیگر از مساجد روستایی به صورت حضوری ثبت‌نام انجام می‌دهند.

وی ابراز کرد: از ۳۷۰ مسجد سطح استان، ۳۲ مسجد در سطح شهر کرمان از معتکفان ثبت‌نام می‌کنند، ۶۰ مسجد ویژه اعتکاف دانش‌آموزی و چهار مسجد ویژه اعتکاف‌های «مادر و دختری» است.

شهابی افزود: پیش‌بینی می‌شود بین ۴۵ تا ۵۰ هزار نفر در مراسم معنوی اعتکاف حضور پیدا کنند که از این حجم پیش‌بینی می‌شود بین ۶۰ تا ۷۰ درصد نوجوانان و دانش‌آموزان حضور داشته باشند.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمان با تأکید بر اینکه اعتکاف تأثیرات بسیار زیادی در معنویت و روحیه معتکفان دارد، خاطرنشان کرد: فردی که سه روز وارد مسجد و از تمامی تعلقات دنیا خارج می‌شود و در این سه روز به عبادت می‌پردازد، همه زنگارهای دنیا از او تکیده می‌شود و پاک و مطهر به فضای زندگی خود برمی‌گردد.

انتهای خبر/ م https://armanekerman.ir/vdcgn39qyak9tt4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما