تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۵:۰۰
۰
plusresetminus
امام جمعه موقت کرمان تأکید کرد:

قرآن، کتاب هدایت و نور انسان‌ها

امام جمعه موقت کرمان گفت: قرآن کتاب زندگی، هدایت و نور است که در ظلمت‌ها نور است و در گمراهی‌ها هدایت انسان‌هاست.
قرآن، کتاب هدایت و نور انسان‌ها
حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شیخ‌بهایی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ با اشاره به ایام ماه مبارک رمضان در خصوص لزوم تاکید بر مفاهیم قرآنی در ایام ماه بهار قرآن گفت: قرآن کتاب زندگی، هدایت و نور است که نور است در  ظلمت‌ها و هدایت است در گمراهی‌ها، این کتاب عظیم ذکر است در غفلت‌ها و موعظه‌‌ای برای انسان‌های خواب رفته است.

امام جمعه موقت کرمان ادامه داد: قرآن کریم سراسر پر است از توجه به نکته‌های اصلی در زندگی فردی و اجتماعی بشر و آنچه که در سعادت ابدی انسان تأثیر دارد که گاهی در قالب تاریخ انبیاء، تمثیل، مسائل طبیعی و غیره مطرح می‌شود که خداوند متعال می‌خواهد انسان را بیدار کند تا گرم مسائل مادی و زندگی نشود و از آینده ابدی خود غافل نشود.

نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: تلاوت و سبک طراحی قرآن به گونه‌ای است که زمانی کلام خداوند با صوت زیبا تلاوت می‌شود، قلب‌ها را می‌شکند و دل‌ها را نزد خداوند متعال خاشع می‌کند و زمانی که دل خاشع شد و شکستگی پیدا کرد و زمانی که اشک جاری می‌شود، مسیر خودسازی انسان آغاز می‌شود و انسان از آنچه که او را به منجلاب بدبختی می‌کشانده، نجات پیدا می‌کند و در این شرایط قرآن و تلاوت آن اهمیت پیدا می‌کند.

وی عنوان کرد: خداوند متعال در خصوص اهداف اهداف رسالت پیامبر اکرم (ص) در سوره جمعه می‌فرماید: «بَعَثَ فِي الْأُمِّيِّينَ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَيُزَكِّيهِمْ؛ در ميان بى‏‌سوادان فرستاده‏‌اى از خودشان برانگيخت تا آيات او را بر آنان بخواند و پاكشان گرداند».

شیخ‌بهایی ابراز کرد: گوش کردن و تلاوت قرآن باعث می‌شود که انسان پاکیزه شود و از گناهان فاصله بگیرد و به خودسازی مشغول شوند و راه سعادت بشر هم در خودسازی و جامعه‌پردازی است.. اگر انسان‌ها خودشان ساخته شوند و از گناهان و صفات زشت پاک شوند، جامعه‌ای شکل خواهد گرفت که آن جامعه برای اهداف بلند انسانی گام برخواهد داشت.

امام جمعه موقت کرمان تصریح کرد: خداوند متعال ماه مبارک رمضان را ماه بهار قرآن قرار داده تا انسان‌ها در این ماه به قرآن توجه کنند و تأکیدات فراوان به تلاون قرآن کریم شده است و ائمه علیهم‌السلام گاهی روزانه یک دور کامل قرآن را تلاوت می‌کردند.

وی بیان کرد: اولین تعریفی که از ماه رمضان شده این است که خداوند متعال فرموده است: «شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى‏ وَ الْفُرْقانِ؛ ماه رمضان همان ماه‏ است که در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، کتابى‏ که مردم را راهبر، و متضمّن‏ دلایل آشکار هدایت، و میزان‏ تشخیص حق از باطل است».

شیخ‌بهایی اظهار کرد: حفظ، تدبر و تفسیر قرآن پله‌هایی است که ما را به سوی هدف متعالی بالا می‌برد که در این عرصه از قرآن به عنوان ثقل اکبر یاد شده است و این مهم اهمیت قرآن را می‌رساند.

انتهای خبر/ م https://armanekerman.ir/vdcaw0n6m49nyi1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما