تاریخ انتشار :شنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۰
۰
plusresetminus
مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س) کرمان تأکید کرد:

اتصال به فیض‌ الهی با تمسک به قرآن

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س) کرمان گفت: برای اینکه به منبع فیض الهی متصل شویم باید به قرآن کریم تمسک جوییم.
اتصال به فیض‌ الهی با تمسک به قرآن
فاطمه معین‌الدینی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ گفت: ماه مبارک رمضان، ماه انس با قرآن و حضور خداوند در زندگی ماست که البته انس با قرآن انگیزه می‌خواهد که یکی از انگیزه‌های انس با قرآن این است که ما متوجه باشیم با چه کتابی روبه‌رو هستیم.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها کرمان ادامه داد: در عالم زمانی که می‌خواهند خیلی مسائل را به کسی نسبت دهند، به صاحب آن نسبت می‌دهند اما زمانی که می‌خواهیم قرآن را نسبت دهیم، می‌گوییم قرآن منسوب به خداوند است و بنابراین تنها کتابی که در عالم منسوب به خداست و به ایشان نسبت داده می‌شود، قرآن کریم است.

وی ابراز کرد: تنها کتابی که تمام محور او خداوند است، قرآن است؛ زمانی که به کتب آسمانی دیگر نگاه می‌کنیم، شاهد هستیم که دست بشر در آن دخالت داشته است، در حالی که در قرآن خداوند است که زنده می‌کند و می‌میراند و همه چیز در قرآن کریم منسوب به خداوند است.

معین‌الدینی با تأکید بر اینکه قرآن ذکر است، عنوان کرد: برای اینکه به منبع فیض الهی متصل شویم باید به قرآن کریم تمسک جوییم، بر شفاعت قرآن بسیار تأکید داریم و کسانی می‌توانند در روز قیامت به وسیله قران شفاعت شوند که در این دنیا با قرآن مأنوس و رفیق باشند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها کرمان افزود: در روایت است که همراه داشتن قرآن موجب دوری شیطان می‌شود و پیامبر اکرم (ص) فرمودند: «اگر می‌خواهید همانند شهدا زندگی کنید و مانند آنان بمیرید، قران را فرا بگیرید».

وی گفت: قرآن اهل ایمان را از تاریکی‌ها دور می‌کند و اگر کسی با تدبر قرآن را تلاوت کند زمانی که به کفار می‌رسد عنوان می‌کند که گوش آنان سنگین است و مفاهیم قرآن را نمی‌شنوند.

معین‌الدینی بیان کرد: قرآن در قلب کسانی است که خداوند به آن‌ها علم داده است. قرآن سفره خداوند است و اگر بخواهیم سر سفره الهی بنشینیم باید مضامین و مفاهیم آن را فرا بگیریم.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها کرمان با بیان اینکه بر یادگیری مفاهیم ظاهری قرآن سفارش شده است، اظهار کرد: ما پاک‌کننده‌های ظاهری داریم و قرآن کریم هم خودش پاک است و هم پاک‌کننده است.

وی با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و بهار طبیعت ابراز کرد: در ماه مبارک رمضان و سال جدید شاهد نشاط هستیم، ماه رمضان فرصت بازیابی انسان است و می‌تواند فضای سرشار از شادی همراه با عبادت برای آدمی ایجاد کند.

معین‌الدینی گفت: در روایات از امام صادق علیه‌السلام آمده است که هرگاه نوروز فرا رسید آن روز را غسل کنید، پاکیزه‌ترین لباس‌ها را بپوشید و بهترین عطرها را به خود بزنید، بنابراین عید نوروز را مبارک دانسته‌اند.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب سلام‌الله‌علیها کرمان خاطرنشان کرد: عید نوروز هیچ منافاتی با روزه گرفتن و عبادت کردن ما ندارد. اگر بخواهیم در مبارک رمضان به مسافرت برویم هیچ منعی وجود ندارد اما نباید با هتک حرمت این ماه همراه باشد و می‌توانیم به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که خوردن و آشامیدن ما در زمان افطار روزه‌داران باشد و روزه‌خواری را ترویج نکنیم.

انتهای خبر/ م https://armanekerman.ir/vdca60n6y49nyi1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما