تاریخ انتشار :پنجشنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۴۳
۰
plusresetminus
سید مهدی طبیب‌زاده گفت: گرچه اراده جدی برای توسعه انرژی‌های خورشیدی در مسئولان استان وجود دارد اما نتیجه‌ای حاصل نشده و کرمان جایگاه مناسبی در این خصوص ندارد و کسب رتبه چهارم در کشور نشان این مطلب است.
کرمان هنوز به تولید ١٠٠ مگاوات برق خورشیدی نرسیده است‌/کمیت لنگ کرمانی ها در تولید انرژی های تجدید پذیر
به گزارش "راه آرمان " سید مهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی کرمان در هفتاد و هفتمین شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با موضوع بررسی چالش های سرمایه گذاری  در حوزه انرژی های تجدید پذیر گفت: استان کرمان در رتبه ۴ جذب نیروهای تجدید پذیر بعد از اصفهان سیستان و یزد است.

وی با بیان اینکه در سال جاری هنوز مطالبات نیروگاه های خورشیدی پرداخت نشده است، گفت: متاسفانه هنوز  تولید انرژی خورشیدی در استان به ١٠٠ مگاوات نمی رسد که این رقم بسیار نسبت به پتانسیل های بومی استان پایین است. 

 طبیب‌زاده تاکید کرد: گرچه شاهد اراده جدی برای توسعه انرژی‌های خورشیدی در مسئولان استان وجود دارد اما نتیجه‌ای حاصل نشده و کرمان جایگاه مناسبی در این خصوص ندارد.

رئیس اتاق بازرگانی افزود: برای جذب سرمایه‌گذار در حوزه انرژی‌های تجدید پذیر مزایده ای برگزار شد اما  فقط دو شرکت مبنا و نورا توانستند در این مزایده حضور یابند.

وی تأکید کرد: باتوجه به اینکه تفاهمنامه‌ ۲۰۰۰ مگاواتی با ساتبا منعقد شده  اما رتبه جذب و تولید انرژی خورشیدی در استان پایین است.

طبیب زاده مدعی شد: استان اصفهان برنده تولید ٣٨٠ مگاوات، سیستان تولید٢۶۵ و یزد تولید ٢٢٠ مگاوات جایگاه اول تا سوم جذب سرمایه گذاری را به خود اختصاص داده است و کرمان تنها با جذب ١٧۵ مگاوات در رتبه چهارم قرار گرفت که باید بررسی کرد چرا کرمان در رتبه پایین سرمایه گذاری قرار دارد.

 رئیس اتاق بازرگانی کرمان کمبود زمین و شکل نامنظم زمین‌های مورد اجرای طرح و تضامین سنگین را از علل عدم علائق سرمایه‌گذاران در کرمان دانست و خاطر نشان کرد: فرایند واگذاری زمین برای نیروگاه های انرژی‌های خورشیدی در استان کرمان طولانی مدت است.

انتهای پیام/ طهماسبی



  https://armanekerman.ir/vdciw3azvt1arq2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین