محسن هاشمی نسب گفت: بازی با موبایل و بازی های الکترونیکی به دلیل عدم تحرک و عدم روبرو شدن با موقعیت های جدید باعث بروز خشمگین شدن و مشکلات دیگر در کودک میشود.
متخصص روانشناسی بالینی مطرح کرد؛
افزایش سطح خشونت کودکان با بازیهای رایانه ای
1 آذر 1401 ساعت 17:05
محسن هاشمی نسب گفت: بازی با موبایل و بازی های الکترونیکی به دلیل عدم تحرک و عدم روبرو شدن با موقعیت های جدید باعث بروز خشمگین شدن و مشکلات دیگر در کودک میشود.
محسن هاشمی نسب متخصص روانشناسی بالینی در رابطه با تربیت کودک و نوجوان در گفتگو با خبرنگارراه آرمان اظهار کرد: برای زوجین تربیت و آینده فرزند خود با اهمیت است، تربیت کودک قبل از متولد شدن فرزند شروع میشود و اولین گام برای تربیت فرزندان نخست قبل از فرزندآوری ، بهبود روابط عاطفی و حل مشکلات خود با کمک روانشناس متخصص است تا با فراهم کردن جوی آرام و صمیمی همراه با آرامش به فرزندآوری اقدام شود.
وی افزود: بهترین روش برای تربیت فرزندان وضع قانون هماهنگ به دور از چشم کودک است، زوجین در تربیت کودکان باید از قانون گذاری های هماهنگ پیروری کنند و قوانین یک دیگر را در تربیت نقض نکنند چرا که نقض آن کودک را نافرمان تربیت میکند، برای کودکان کلام پدر و مادر نقشه مطلق و کاملا درست را دارد و نقض کلام یکدیگر باعث به وجود آمدن ناهماهنگی در قانون گذاری ها می شود .
هاشمی بیان کرد: والدین آنچه را که دوست دارند در آینده به فرزندان خود بگویند از زمان کودکی فرزند به خصوص (هفت سال اول زندگی ) ،کودک باید قوانین و گفته ها را در رفتار والدین ببیند زیرا آنچه را که در زمان کودکی فرزند مشاهده میکند تاثیر آن ۵ برابر گفتار آن در آینده است.
این متخصص روانشناس بالینی اظهار کرد: برای اینکه کودکمان با صبر و تحمل و شنیدن واژه “نه” آشنا باشد در روند خرید برای کودک از ۵ مورد آنچه که در اولویت واجب است بخرید مواد دیگر را با تاخیر بخرید که این کار موجب میشود آستانه صبر فرزند با تحمل و تاخیر در خرید بالا رود و یک مورد را اصلاً نخرید که با کلمه نه آشنا شود .
وی تصریح کرد: محیط تربیت کودک باید محیط غنی باشد به این معنی که محیطی با امکانات اندازه و متعادل فراهم کنیم مثلا با فراهم کردن ۱الی دواسباب بازی مهارت خلاقیت و انعطاف پذیری را در کودک افزایش دهیم، تنوع وسایل بازی باعث به وجود آمدن ذهنی همیار وبه دور از خلاقیت میشود و از طرفی کمک میکند ذهن کودک انعطاف پذیرشود تا حدی احساس کمبود نکند و در نتیجه با نرسیدن به یک الی دو خواسته احساس افسردگی و شکست نمیکند.
کد مطلب: 130794