تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۰:۲۸
۰
plusresetminus
شهید قاسم‌میرحسینی ضمنن توصیه به سردار دل‌ها گفته است؛ در پيشگاه خداوند شهادت می‌دهم بسيجي‌ها اسوه‌ها و سمبل رزمندگان زمان انبيا و اوليا هستند.
شهیدی که در وصیت نامه‌اش 8 توصیه به سردار دل‌ها کرد
به گزارش سرویس فرهنگی پایگاه خبری راه آرمان؛ شهید قاسم ميرحسينی دروصیت نامه‌اش به سردار سلیمانی وصایایی کرده است که خواندن ان ها خالی از لطف نیست.

8 وصيت مهم سردار شهيد «قاسم مير حسيني» به «حاج قاسم سليماني» در زیر آمده است؛

سردار شهيد مير قاسم مير حسيني در بخشي از وصيت نامه‌اش می‌نويسد: «سخنی با برادران عزيزم، همرزم ها و همسنگران قديمی مخصوصا حاج قاسم سليماني دارم.
   
این سردار شهید که به مالک اشتر لشکر 41 ثارالله نیز شهره بود در سال 65 در گرماگرم نبرد كربلای 5 با كلامی دلنشين و دلی سرشار از عشق به جهاد و شهادت در اين فراز از وصيت نامه‌اش آورده است:
«سخني با برادران عزيزم، همرزم‌ها و همسنگران قديمي مخصوصا حاج قاسم سليمانی: شايد مصلحت و مشيت حضرت حق بر اين باشد كه توفيق شهادت پيدا كنم و در اين دارفانی همديگر را وداع كنيم، لازم ديدم چند جمله‌ای به‌عنوان درد دل و ره آورد چندين ساله جنگ و درس هايی كه حقير گرفتم و بعضی‌ها را توفيق پيدا كرده بكاربندم و بعضي‌ها را دير متوجه شدم که يادآور شوم» .

اولا : در جنگ هستيد و هيچ برنامه‌اي از پيامدهاي زندگي ، شما را در امر جنگ و برنامه‌ريزی‌های آن سست و كم مقاومت نكند.

ثانيا : علت عمده بريدن از جنگ و فشار ناشی از آن را بايد رد مسايل عقيدتی و روحي پيدا كرد، نه در كمبودهاي آموزشي- كادري و تجهيزاتي، براي مثال اگر به قيامت - معاد - محشر و روز رستاخيز معتقد باشيم و باور كنيم همه هست و برحق هم هست هرگز از مرگ فرار نمی‌كنيم و هرگز دل به دنيا نخواهيم بست ولی چون روح ملكوتي نسبت به باورهاي حضرت حق رشد نكرده است و فناي درگاه عبوديت حق نگرديده است و قدرت كافي در برابر فشارهای مادي را ندارد. هميشه دلزدگي، كدورت، نيش زبان، زخم زبان زدن و بعضا بريدن از جنگ را فراهم مي‌آورد.

ثالثا: هيچ چيزي را به دل راه ندهيد به حدي كه الله شود و جاي الله (جل و علی) را بگيرد كه حضرت حق سريعا از آن دل، رخت برمي‌بندد.

رابعا : راحتی‌های جنگ را سر همديگر تقسيم كنيد و مشكلات و سختی‌ها را نيز چنين كنيد.

خامسا : رده‌های پايين هميشه قوت قلب رده‌های بالا باشند و بالایی‌ها پدر و برادر بزرگ پايين‌ها.

سادسا : در پيشگاه خداوند شهادت می‌دهم بسيجي‌ها اسوه‌ها و سمبل رزمندگان زمان انبيا و اوليا هستند و نبايد با بودن چند نفر غير بسيجی در لباس مقدس آنان ، همه را با يك چشم ديد.

سابعا : امت حزب ا... خانواده‌های معظم شهداء ، مفقودالاثرها ، اسرا و جانبازان و ساير اقشار كه ذی حق انقلاب اسلامی می‌باشند به حق همراه امام و مقاوم با امام حركت كردند و بايد برادران جنگ به عنوان پيشتازان اين حركت‌، گرمی، نشاط، حرارت و سرعت بيشتر از بقيه داشته باشند.

ثامنا : من حقی بر گردن هيچيك از شما ندارم و انتظار دارم مرا عفو كنيد و از ساير برادران آشنا برايم حلاليت و عفو طلب كنيد و من اگر حقی داشته باشم همه را می‌بخشم.

فرازی از زندگي نامه شهيد:
حاج قاسم ميرحسينی سال 1342 در روستاي صفدر ميربيك شهرستان زهك سيستان به دنيا آمد.
اين شهيد در عمليات‌های والفجر سه و چهار شركت داشت، در جزاير مجنون و عمليات خيبر فرمانده تيپ بود كه به سبب شدت جراحات ناشي از بمب های شيميايی دشمن براي معالجه به تهران اعزام شد.

شهيد ميرقاسم ميرحسيني در سال 1364 به عنوان قائم مقام لشكر 41ثارالله معرفی شد و سرانجام در سال 65 در عمليات كربلای پنج در منطقه شلمچه بر اثر اصابت گلوله به سرش شربت شهادت را نوشيد.

«مقام معظم رهبري» در وصف اين شهيد می‌فرمايند: سردار شهيد حاج قاسم ميرحسينی كه از سرداران لشكر 41ثارالله، در ميدان نبرد در هنگام دفاع از آن شخصيتهای استثسنائی و جالب است كه من مردم سيستان را اينگونه شناختم.

سردار سرلشكر پاسدار حاج قاسم سليماني درباره آن شهيد نقل می‌كند: سيدالشهدای همه شهدای استان سيستان و بلوچستان و بزرگ لشكر ثارالله، كه واقعا امروز من در هر مأموريتي جاي او را خالي می بينم، شهيد ميرحسينی است.

انتهای خبر/ طهماسبی

  https://armanekerman.ir/vdcefx8zzjh8xwi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین