کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس پلیس فتا کرمان:

۲۵ درصد از پرونده‌های کلاه‌برداری در کرمان مربوط به خریدهای اینترنتی است

25 ارديبهشت 1402 ساعت 7:30

رئیس پلیس فتا کرمان گفت: از ۴۶ درصد حوزه کلاه‌‌برداری اینترنتی در کرمان، ۲۵ درصد مربوط به خرید از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.


به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری راه آرمان کرمان، این روزها خریدهای اینترنتی بیش از پیش شده است، از یک طرف تبلیغات و بهره‌ بردن از فضای مجازی توسط دارندگان واحدهای صنفی بیش از گذشته شده و از طرفی آنلاین شاپ‌ها پا به میدان گذاشته‌اند و با همت بلاگرها به فروش خود بیش ار پیش دامن زده‌اند اما در این میان گاهی میزان رضایت از این‌گونه خریدها پایین است یعنی این که آنچه که به دست مشتری رسیده با آنچه که در فضای مجازی توسط آنلاین‌شاپ‌ها تبلیغ می‌شده، تفاوت بسیار داشته است و یا در مواردی هم وجود داشته که فرد پول واریز کرده اما کالایی به دستش نرسیده است.
این موارد که به کلاه‌برداری اینترنتی مصداق دارند این‌روزها بیشتر دیده می‌شود.
 
برای مثال یک فروشگاه اینترنتی وارمی، که چندی پیش عده‌ای از مخاطبین راه آرمان در رابطه با این فروشگاه اینترنتی نزد ما شکایت کردند و خواستار شدند تا از طرف آنان در این رابطه از پلیس فتا مطالبه‌گری کنیم.
 
سرهنگ محمدرضا رضایی رئیس پلیس فتا کرمان در رابطه با کلاه‌برداری‌های اینترنتی در کرمان به خبرنگار این پایگاه خبری گفت:۴۶ درصد پرونده‌های تشکیل شده در پلیس فتا مربوط به کلاه‌برداری اینترنتی است.
 
وی ادامه داد: از این ۴۶ درصد برخی مربوط به خریدهای اینترنتی است که از طریق سایت‌ها، شبکه‌های اجتماعی و فروشگاه‌های اینترنتی است اما در رابطه با پرداخت بیعانه عمدتا از سایت دیوار و سایت‌های ثبت آگهی است.
 
رضایی عنوان کرد: همیشه تذکر داده‌ایم که در صورت خرید اینترنتی از سایت‌ها توجه کنید که سایت دارای نماد اعتماد الکترونیکی باشد از ۴۶ درصد حوزه کلاه‌‌برداری اینترنتی در کرمان، ۲۵ درصد مربوط به خرید از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.
 
رئیس پلیس فتای کرمان توضیح داد: در این کلاه‌برداری‌ها افراد اعتماد می‌کنند پول کالا را واریز می‌کنند اما کالا به دستشان نمی‌رسد و یا عمدتا کالایی که به دست مشتری رسیده عیب داشته، فیک بوده و یا اصلا مشابه آنچه که تبلیغ می‌شده، نبوده است.
 
وی افزود: توصيه می‌کنم در خرید از شبکه‌های اجتماعی از جمله پیج‌های اینستاگرام و یا کانال‌های تلگرام و... در صورت شناخت مالک اقدام با خرید کنید تا اگر اتفاقی افتاد پی‌جویی راحت‌تر خواهد بود اما هرگز پیشنهاد نمی کنیم که برای خرید یک کالا تنها با جستجو کالای مورد نظر در شبکه‌های اجتماعی اقدام به خرید کنید.
 
رضایی گفت: در سال گذشته از مجموع پرونده‌ها در پلیس فتا ۸۹ درصد کشف شده و عمدتا فرد شناسایی شده است.

رئیس پلیس فتا کرمان در پایان تاکید کرد: شاکیان فروشگاه وارمی و یا افرادی که از طریق شبکه‌های مجازی دچار ضرر و زیان مالی شده‌اند با برقراری تماس با شماره ۰۹۶۳۸۰ همکاران ما را در جریان قرار دهند.
انتهای خبر/ پسند


کد مطلب: 134530

آدرس مطلب :
https://www.armanekerman.ir/news/134530/۲۵-درصد-پرونده-های-کلاه-برداری-کرمان-مربوط-خریدهای-اینترنتی

راه آرمان کرمان
  https://www.armanekerman.ir