سرپرست اداره حفاظت محیطزیست شهرستان قلعه گنج از دستگیری سه شکارچی حیوانات وحشی در این شهرستان خبر داد.
به گزارش سرویس اجتماعی پایگاه خبری«راه آرمان»؛ به نقل از روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیطزیست استان کرمان؛ داورپناه گفت: روز گذشته طی تماس تلفنی احدی از همیاران محیط زیست مبنی بر شکارغیرمجاز در رودخانه گریشگ واقع در منطقه حفاظت شده مارز یگان حفاظت این اداره واصل گردید و مامورین اجرایی یگان حفاظت این اداره با هماهنگی دادستان و پاسگاه نیروی انتظامی مارز برای پیگیری به محل اعزام و موفق به بازداشت سه شکارچی غیر مجاز و توقیف یک دستگاه خودروی سواری شدند.
سرپرست اداره حفاظت محیطزیست شهرستان قلعه گنج ادامه داد: در بازدید از خودرو لاشه دو راس قوچ وحشی و هفت قطعه تیهو به همراه یک قبضه سلاح pcp و سایر ادوات شکار کشف و ضبط شد.
وی اظهار کرد: سه متهم بازداشت و پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شهرستان گردید.
داورپناه از دادستان شهرستان و فرماندهی انتظامی قلعه گنج، کلیه پاسگاهها و کلانتریهای انتظامی تابعه جهت همکاری و همیاری در صیانت و حفاظت از انفال الهی کمال تشکر و قدردانی را بهعمل آورد.