تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۲۸
۰
plusresetminus
هم‌رزم شهید مغفوری گفت: شهید مغفوری در دوران خدمت و جنگ فرمانده‌ای متواضع و عارفی وارسته بود.
شهید مغفوری فرمانده‌ای متواضع بود
به گزارش گروه شهرستان‌های پایگاه خبری و تحلیلی «راه‌آرمان» «عبدالمهدی مغفوری» شهیدی در همسایگی حاج‌قاسم است که مزارش مأمنی برای دل‌های شکسته، زیارتگاهی برای اهالی دیار کریمان و سوژه گفتگوی ما با مرد سال‌های جنگ و مبارزه شده است.

شهیدی در نزدیکی ما که تصویر حضور رهبر معظم انقلاب در کنار مزار این شهید در سفر ایشان به کرمان در خاطره‌ها مانده، شهیدی که سنگ صبور دل‌های بی‌قرار و آشفته‌مان شده است.

هیچ‌گاه قبر مطهر شهید عبدالمهدی مغفوری از زائر خالی نیست و هرکس با هر پوشش و طرز فکری در کنار قبرش او را واسطه‌ طلب حاجت از خداوند قرار داده است.

زرندی‌ها اما بیشتر دلشان برای این شهید پر می‌کشد زیرا اغلب کسانی که پاسدار و در جبهه حضور داشتند هم‌رزمش بودند، هنوز دیوارهای مسجد جامع شهر زرند بانگ و صوت زیبا و دل‌انگیز او را به یاد دارند.

حاج عباس ایرانمنش رئیس شورای اسلامی شهر زرند، هم‌رزم و همکار شهید مغفوری از سیره شهید برایمان این‌گونه می‌گوید: شهید عبدالمهدی مغفوری، متولد سال ۱۳۳۵ در کرمان بود مدتی به‌عنوان مسئول روابط عمومی و مسئول فرهنگی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زرند اشتغال داشت که با خانواده سلطانی‌زاده در زرند وصلت می‌کند و نامش برای همیشه در زرند جاودانه می‌ماند.

ایرانمنش در ادامه یکی از برجسته‌ترین و منحصر‌به فردترین ویژگی شهید مغفوری را ایمان قلبی او دانسته و افزود: همان‌طور که در سوره حجرات آمده است اعراب نزد پیامبر رفته و به ایشان گفتند؛ ما ایمان آوردیم پیامبر خطاب به آن‌ها فرمود: شما اسلام آوردید و تسلیم شدید، ایمان نیاوردید، چرا که ایمان یک باور و اعتقاد قلبی است، در واقع شهید مغفوری یک عارف وارسته و پاسدار نمونه‌ای است که علاوه‌بر اسلام آوردن ایمان و باور قلبی داشت و این ایمان در کردار، گفتار، اعمال و رفتار او متجلی بود.

رئیس شورای شهر زرند به ویژگی‌های بارز این شهید اشاره کرد و نخستین شاخصه او را قاری قرآن نامید و گفت: شهید مغفوری قرآن را زیبا تلاوت می‌کرد به گونه‌ای که در هنگام قرائت او اشک از چشمان مستمعین جاری می‌شد چون قرآن را با باور قلبی تلاوت می‌کرد.

راوی دفاع مقدس او را هنرمند خواند و گفت: آثار زیبای خط خوش شهید مغفوری در ایستگاه راه‌آهن و ناحیه مقاومت بسیج شهرستان زرند به‌جای مانده است.

هم‌رزم شهید مغفوری او را مفسر قرآن و نهج‌البلاغه می‌دانست و به نفوذ کلام و تأثیرگذاری سخن او تأکید کرد.

ایرانمنش تصریح کرد: شهید مغفوری به رعایت مسائل شرعی اهتمام ویژه داشت به‌گونه‌ای که نه تنها مواظب فعل حرام بود که فعل مکروه و مباح را نیز انجام نمی‌داد.

رزمنده‌ دفاع‌ مقدس برخی عادات شهید مغفوری را برشمرد و گفت: با شهید مهدی تهامی درحال رفتن به مسجد جامع بودند در مسیر سیب نیمه گاز زده‌ای را در مسیر می‌بیند، برمی‌دارد و می‌شوید و قسمت گاززده او را بریده و بقیه آن را می‌خورد و می‌گوید باید نعمات خدا را قدر دانست.

وی ادامه داد: همیشه با لباس پاسداری نماز می‌خواند و می‌گفت؛ لباس اهدایی خمس ندارد و لباس سربازی امام زمان(عج) است.

ایرانمنش تأکید کرد: شهید مغفوری مراقب چشمانش بود و هیچ‌گاه آن‌ها را به گناه آلوده نکرد، دائم‌الذکر بود و همیشه در حال ذکر گفتن بود، فردی متواضع بود و با‌توجه‌به جایگاهی که داشت کارهای زیادی می‌کرد مثلاً برای رزمندگان در جبهه سرویس بهداشتی درست می‌کرد و کار را عار و ننگ نمی‌دانست.

سردار حاج‌عباس ایرانمنش شهید مغفوری را الگویی برای پاسداران و جوانان عنوان کرد و گفت: در کربلای چهار هم‌رزم بودیم، همه‌ علماء و حاج‌قاسم به او ارادت داشتند و با وجود روحانیون از او می‌خواستند تا نماز بخواند و بقیه به او اقتدا کنند، مزارش هیچ‌گاه از آب و گلاب خشک نمی‌شود، او واسطه‌ خیری است که شهیدانه زیست تا شهید شد.

رئیس شورای شهر زرند در پایان توصیه‌هایی به‌ویژه به جوانان کرد و خاطر نشان کرد: بر اساس آیه آخر سوره آل‌عمران چهار شاخصه برای اهالی ایمان بیان شده که بدین شرح است؛ صبور باشید و در مقابل دشمن درون و بیرون مقاومت کنید، تقوای الهی را پیشه کنید و در نهایت این‌ها رستگاری و سعادت به دنبال است، به گفته آیت‌الله بهجت ما به‌دنیا آمدیم تا قیمت پیدا کنیم نه به هر قیمتی زندگی کنیم و شهداء نمونه بارز این جمله هستند.

انتهای‌ خبر/ زارعی https://armanekerman.ir/vdcbg8b8wrhbagp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما