سرپرست انتظامی شهرستان جیرفت گفت: ۶۴ قطعه کارت سوخت که بهصورت غیرمجاز توسط متصدیان یک جایگاه برای فروش سوخت استفاده میشد کشف شد.
به گزارش گروه شهرستانهای پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» به نقل از روابط عمومی پلیس، رضا فیروزبخت عنوان کرد: در راستای اجرای طرحهای نظارتی پلیس و بنابه اعلام نارضایتی مردم از یکی از جایگاههای توزیع سوخت، ماموران پلیس آگاهی ضمن بررسی این جایگاه ۶۴ قطعه کارت سوخت که بهصورت غیرمجاز برای سوختگیری آزاد مورد استفاده قرار میگرفت را کشف و در این رابطه سه متهم را دستگیر کردند.
وی ادامه داد: افراد دستگیر شده پساز بازجویی اولیه و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی برای رسیدگی بیشتر معرفی شدند.
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان جیرفت با اشاره به اینکه در این رابطه یک دستگاه خودرو نیز توقیف شد، به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهده تخلف جایگاهداران، موضوع را به پلیس اطلاعرسانی و از در اختیار گذاشتن کارت سوخت خود به جایگاه داران متخلف خودداری کنند.
پیگیری پلیس و مسئولان در رابطه با کنترل قاچاق سوخت افزایش یافته است و در این راستا هفته گذشته هم یک قاچاقچی با ۵۴ کارت سوخت در جیرفت دستگیر شد.