جانشين فرماندهی انتظامی رفسنجان از توقيف يک دستگاه موتورسيکلت غيرمجاز به ارزشی بالغبر ۶ ميليارد ریال در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش گروه شهرستانهای پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» به نقل از روابط عمومی پلیس؛ سيدرضا سادات حسينی در تشريح اين خبر گفت: در راستای ارتقا امنيت اجتماعی با موضوع برخورد با دارندگان موتورسيکلتهای غيرمجاز در شهرستان، منزلی در يکی از روستاهای حاشيه شهر که در ان موتورسيکلت غيرمجاز نگهداری میشد، مورد شناسايی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران پليس اگاهی پس از بازرسی محل مورد نظر، یک دستگاه موتورسيکلت غيرمجاز ۷۵۰ سیسی فاقد مدرک که از سوی کارشناسان امر ۶ ميليارد ريال براورد قيمت شد را کشف کردند.
سادات حسينی در پایان با تأکيد بر تداوم طرح برخورد با دارندگان موتورسيکلتهای غيرمجاز از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از تردد يا محل نگهداری موتورسکلت غيرمجاز توسط افراد سودجو و قانونگريز مراتب را در اسرع وقت به پليس اعلام کنند تا نسبتبه شناسايی و دستگيری آنان اقدام شود.