تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۰
۰
plusresetminus
اقدامات راهداری در هفته‌ای که گذشت؛

رفع نقاط حادثه‌خیز و افتتاح پروژه‌های راهداری

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان گفت: در هفته‌ گذشته ضمن افتتاح پروژه‌های مهم راهداری، عملیات اجرایی رفع چند نقطه حادثه‌خیز نیز آغاز شده است.
رفع نقاط حادثه‌خیز و افتتاح پروژه‌های راهداری
علی عبداللهی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» به تشریح عملکرد یک هفته‌ای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان پرداخت و عنوان کرد: اولین اقدام عملیات شانه‌سازی، رفع پله آسفالت و اصلاح شیب شیروانی محور گردشگری کرمان به کوهپایه در راستای اجرای اقدامات فیزیکی ارتقاء ایمنی راه‌ها در حوزه استحفاظی شهرستان کرمان بود.



وی ادامه داد: انجام عملیات رفع نقطه حادثه‌خیز تقاطع ده‌شادوئیه محور انار به شهربابک در کریدور شمال به جنوب و مسیر تردد حمل بار از نیمه شمالی کشور به‌سمت بندرعباس در حوزه استحفاظی استان کرمان آغاز نیز شده است.



مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان اذعان کرد: احداث دریواسیون پل‌های محور شهربابک_سیرجان در کریدور شمال به جنوب و مسیر تردد حمل بار از نیمه شمالی کشور به‌سمت بندر عباس در حوزه استحفاظی استان کرمان هم عملیات اجرایی آن آغاز شده است.


 

افتتاح ۴ پروژه راهداری در شهرستان ارزوئیه




وی به افتتاح و بهره‌برداری از چهار پروژه ساخت راه روستایی و روکش آسفالت راه‌های اصلی شهرستان ارزوئیه در هفته دولت اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها در مجموع بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی و استانی حوزه راه‌های اصلی، فرعی و راه روستایی انجام شده بودند که در شهرستان ارزوئیه به بهره‌برداری رسید.
 

اولویت تکمیل ۹ راه روستایی شهرستان زرند 




عبداللهی گفت: موافقت‌نامه تکمیل محورهای باب‌گهر، سوسفید، سیلاب‌خور حُتکن زرند، تکمیل راه سیریز به سربنان، تکمیل زیرسازی محور ده‌عباس به بادیز زرند، تکمیل راه ختم سربنان و ده‌میلان با شرکت‌های پیمانکاری منعقد شد.

وی با اشاره به این مطلب که مبلغ اولیه این قرارداد ها حدود ۳۶۰ میلیارد ریال، از محل منابع و اعتبارات استانی است، افزود: مدت زمان اجرای این طرح ۷۳۰ روز درنظر گرفته شده که تحت نظارت اداره راه‌های فرعی و روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اجرا می‌شوند.
 

 تعمیر و بهسازی رادیه پل‌های محور کمربندی شهر رفسنجان




مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان ادامه داد: یکی از اقدامات مهم در نگه‌داری ابنیه فنی راه‌ها که از تخریب پل‌ها جلوگیری می‌کند احداث یا مرمت رادیه و بُرِید است که هنگام بارش باران‌های سیل‌آسا از تخریب پل‌ها ممانعت می‌کند.

عبداللهی با بیان این مطلب که در حوزه راهداری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای رفع نقاط حادثه‌خیز جاده‌ای استفاده می‌کنیم تا زمینه ارتقاء ایمنی راه‌ها برای رسیدن به هدف کاهش سوانح و تلفات جاده‌ای فراهم شود، گفت: توافقنامه پروژه تعمیر رادیه بُرِید پل‌های محور کمربندی رفسنجان در همین راستا منعقد شده است.

وی افزود: موافقت‌نامه تعمیر رادیه برُِید پل‌های محور کمربندی رفسنجان طی زمان‌بندی ۲۷۰ روزه با اختصاص اعتبار اولیه حدود  ۸۵ میلیارد ریال از منابع ملی در نظر گرفته شده است که با نظارت معاونت راهداری این اداره‌کل اجرا می‌شود.

بهسازی و روكش آسفالت محور کبوترخان-رفسنجان 




مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: موافقت‌نامه اجرای طرح بهسازی و روكش آسفالت محور کبوترخان-رفسنجان در حوزه استحفاظی شمال استان كرمان با شرکت‌های پیمانکاری منعقد شده است و عملیات اجرایی آن به‌زودی آغاز می‌شود.

وی با اشاره به این مطلب که پروژه مذکور در قالب پروژه‌های نگه‌داری و بهسازی راه‌های اصلی درجه دو کشور تعریف شده، گفت: مبلغ اولیه این قرارداد حدود ۴۶۰ میلیارد ریال بوده و از منابع عمومی تأمین شده است.

عبداللهی افزود: عملیات بهسازی و روکش آسفالت محور کبوترخان به رفسنجان تحت نظارت معاونت راهداری این اداره‌کل انجام می‌شود و مطابق این قرارداد عملیات اجرایی آن باید پس از ۳۶۵ روز به اتمام برسد.

اصلاح نقطه حادثه‌خیز جاده‌ای دالان‌باد محور باغین به بردسیر 




مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان گفت: نقطه حادثه‌خیز دالان‌باد در محور باغین به بردسیر در مسیر مرکز کرمان به‌سمت نیمه غربی استان با صرف اعتبار اولیه ۲۲۸ میلیارد ریال با شرکت‌های پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی آن به‌زودی آغاز می‌شود.

عبداللهی در پایان با اشاره به این مطلب که پروژه مذکور در قالب طرح‌های حذف و اصلاح نقاط حادثه‌خیز راه‌های شریانی کشور قرار گرفته و بودجه آن از محل اعتبارات ملی تامین می‌شود، اذعان کرد: عملیات اجرایی اصلاح این نقطه حادثه‌خیز تحت نظارت معاونت راهداری این اداره‌کل انجام می‌شود و عملیات اجرایی آن پس از ۳۶۵ روز باید به اتمام برسد.

انتهای خبر/ طهماسبی
  https://armanekerman.ir/vdca0en6m49nye1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین