به منظور تقویت همکاریها برای حل مسائل طرفین، جلسهای با حضور شاهحیدری و علیزاده نمایندگان دیوان محاسبات استان، محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی، فرشید کینیا رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و رئیس پارک و ذیحساب پارک علم و فناوری استان برگزار شد و مسایل طرفین و راههای قانونی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
حسین کاظمی اظهار کرد: با راهاندازی پارک استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تلاش شده اختلالی در ارائه خدمات پارک دانشگاهی اتفاق نیافتد و تمامی ساختمانها، زیرساختها، امکانات، تجهیزات ایجاد و تامین شده در اختیار دانشگاه بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان ادامه داد: برای سال ۱۴۰۳، برای هر دو پارک دانشگاهی و استان اعتبارات جداگانه پیشبینی شده است و با این حال، تاخیر در واگذاری اختیار حسابهای پارک استان در سال جاری موجب شده ۱۶۵ میلیارد ریال از منابع پارک استان در پارک دانشگاه تحصیلات تکمیلی هزینه شود.
حسین محبی در این رابطه اظهار کرد: متاسفانه منابع مالی مورد نیاز پارک دانشگاهی متناسب با نیازها برآورد نشده و لازم است تدابیر لازم برای رفع مشکلات پرداخت حقوق انجام شود.
محمد شاهحیدری نماینده دیوان محاسبات استان بر اهمیت اتخاذ راهکارهایی برای پرداخت حقوق دو پارک با رعایت قوانین تاکید کرد و اظهار کرد: بهترین و قانونیترین روش، پیگیری افزایش تخصیص دانشگاه است تا پرداخت حقوق کارکنان توسط همان دانشگاه انجام شود.
انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdch6knzq23nk-d.tft2.html
armanekerman.ir/vdch6knzq23nk-d.tft2.html