شهرک سدید که پا به دهه دوم سنیاش گذاشته امروز واحدهای دانشبنیانی را حمایت میکند که تنها هدفشان رشد اقتصاد مردمی است.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان»؛ به درخواست جمعی از خبرنگارانی که بارها در شهرک مردمپایه سدید حضور یافته و خدمات این مجموعه اقتصادی را به مخاطبان رسانده بودند، بازدید رسانهای از دو واحد صنعتی در این شهرک صورت گرفت.
شهرک صنعتی سدید کرمان که از دل مردان مسجدی و با آتش به اختیاری جوانان حسینیاش در رکاب ولایت مطلقه فقیه رقم خورد و امروز بعد از گذشت یک دهه شاهد رشد و توسعه اقتصادی مردمیاش هستیم که هیچ وابستگی به دولت ندارند اما با تمام مدیران استان ارتباط صمیمانه و دوستانه برقرار کردهاند.
بازدید از دو مجموعه ساخت پمپهای هیدرولیک حسینی شروع شد و با تولیدی دانشبنیان لنت ترمز به اوج رسید و در نهایت با توضیحات تکمیلی علی معینی مدیرعامل شهرک صنعتی سدید تثبیت شد.
قطعهسازی حسینی ترکیبی از علم و تجربه
ابتدا پا به کارخانه تولید پمپهای هیدرولیک و انواع بالابرها گذاشتیم که محمدامین حسینی میزبان ما شد و از خدماتی که در این واحد تولیدی ارائه میکند خبر داد و گفت: به جز ساخت، ما انواع سیستمهای هیدرولیک و پروماتیک را نیز تعمیر میکنیم.
وی ادامه داد: ما دستگاه فرز کارتون را ساخیتم که برای پرس کارتن و ضایعات آن استفاده میشود و بالابرهای هیدرولیکی که به سفارش مشتری مهندسی معکوس شده را نیز ساختهایم که بهزودی تحویل سفارشدهنده میشود.
آنچه که بیشاز هر چیزی جذابیت داشت حضور پدر این مهندس جوان بود که خودش هم در عرصه تولید و ساخت این محصولات از گذشته تا به حال ید طولایی داشت و حسینی بزرگ (پدر) عملاً تکیهگاهی ویژه برای حسینی جوان (پسر) شده بود و عملاً علم و تجربه با پویایی جوانی ترکیب شده است.
آنچه از این واحد قطعهسازی مشهود بود علم شایانی بود که از ذهن نخبگانی حسینی جوان ترواش میکرد بنابراین شعارشان این بود ، امروز هر آنچه که هدف ساختنش را داشته باشید در قطعهسازی حسینی میتوانید آن را مطالبه کنید و ما به سرعت و با نهایت دقت و قدرت آن را میسازیم.
حسینی جوان حتی عنوان کرد: برخی از ماشینسازی ها حتی به تولید خودروی کشاورزی میپردازند اما مورد استفاده خریدار قرار نمیگیرد که خراب میشود و از کار میافتد بنابراین با اعتمادی که به ما دارند جهت بهروزرسانی و تعمیر سراغ ما میآیند.
بعد از بازدید از این مجموعه وارد کارخانه تولید لنت خودرو شدیم آنجا هم فضا بسیار زیبا و دلنشین بود زیرا محصولی در حال تولید بود که در هیچ کجای جنوب شرق تولید نمیشد و محصولی است که عملاً در انحصار وارداتیها بود اما امروز کرمانیها ساختنش را آغاز کردهاند.
لنت دانشبنیان کاوه در کرمان ساخته میشود
احمدرضا سام نیز از جمله تولیدکنندههایی بود که جوانی را برای پیشبرد اهداف توسعه کشور به کار گرفته بود بسیار سرزنده و البته با مغزی که دانشبنیان و اقتصاد را باهم ممزوج کرده بود.
وی از سختیهای تولید لنت در کشور گفت و افزود: میتوانیم ماهیانه ۲۰ هزار دست لنت را به بازار عرضه کنیم اما شرایط اقتصادی فعلی تنها گنجایش تولید بیش از ۶ هزار دست، لنت ترمز جلوی خودرو را داریم اما چشمانداز بلندمدت ما رسیدن به تولید یک میلیون دست در سال است.
مدیرعامل شرکت صنعتی کاوه به تنوع قالبهای لنت اشاره کرد و حتی بر ساخت لنت برای ۱۸ ماشین نیز تاکید کرد.
سام بر کیفیت لنت تولیدی خود تاکید کرد و افزود: لنت تولیدی ما امروز از نوع هواپیمایی است زیرا ماده معمولی مس در تولید این محصول حذف شده است و مادهای قویتر که از وزارت دفاع آن را خریداری میکنیم جایگزین شده و علت این اتفاق دانشبنیانی بودن ماست و اینگونه کیفیت را با علم بالا بردهایم.
با تمام این اوصاف به نظر میرسد؛ شهرک صنعتی سدید محلی شده که جوانان علیمش با نگاه اقتصادی برای تشکیل حکومت اسلامی وعده شده در زمان امام عصر (عج) تلاش میکنند.