تاریخ انتشار :دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۴۵
۰
plusresetminus
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کرمان خبر داد:

آموزش رایگان هوش مصنوعی توسط بسیج علمی

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کرمان از آموزش رایگان هوش مصنوعی با هدف توانمند‌سازی اقشار مختلف مردم به تعداد ۲ هزار نفر خبر داد.
آموزش رایگان هوش مصنوعی توسط بسیج علمی
رضا خواجه‌حسنی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» از توجه به اهمیت «علم و پژوهش» در پیشرفت و توسعه نام برد و گفت: علم به عنوان یکی از سرفصل‌های کلیدی بیانیه گام دوم انقلاب رمز دستیابی به موفقیت‌ها و فتح قله‌های دانش، ترقی و امیدآفرینی در جامعه را فراهم می‌کند. 

وی ادامه داد: دانش، آشکارترین وسیله‌ عزّت و قدرت یک کشور است، روی دیگر دانایی، توانایی است و از نگاه امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) پیشرفت علمی، پایه و لازمه‌ قطعی پیشرفت همه‌جانبه و اقتدار یک ملت است و تنها با دستیابی به قدرت و اقتدار است که می‌توان از هویت و حیثیت و استقلال و عزت یک ملت در مقابل زورگویان و مستکبرین حفاظت کرد و منافع ملی را حفظ کرد.
 

نقش‌آفرینی در مسیر توسعه زیست‌بوم


مسئول بسیج علمی و پژوهشی استان کرمان به مهم‌ترین مأموریت‌های قرارگاه جهاد علم و فناوری در سال گذشته اشاره کرد و گفت: بسیج علمی در زیست‌بوم (اکوسیستم) علم، فناوری و نوآوری استان نقش‌آفرینی کرده است.

وی افزود: سازمان بسیج علمی به عنوان حامی، تسهیل‌گر و بسیج‌کننده اعضای زیست‌بوم علم، فناوری و نوآوری استان با تمام اعضای زیست‌بوم ارتباط مؤثر برقرار کرده و فعالیت‌های مشترکی را با تک تک اعضا داشته است.

خواجه‌حسنی اعضای زیست بوم علمی استان را نام برد و گفت: پارک‌های علم و فناوری (پارک استان و پارک دانشگاه تحصیلات تکمیلی (هایتک)، کارخانه نوآوری، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، آموزش و پرورش، مراکز نوآوری، شتاب‌دهنده‌ها ، مراکز رشد، مراکز فنی و حرفه‌ای، بنیاد ملی نخبگان، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و صندوق پژوهش و فناوری استان، شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار هم به توسعه علمی در اقتصاد پرداخته‌اند.

مسئول بسیج علمی استان کرمان ادامه داد: اقتصاد دانش‌بنیان نوعی اقتصاد است که در آن دانش، فناوری و نوآوری به عنوان عامل اصلی رشد اقتصادی شناخته می‌شود، بسیج علمی هم اقداماتی را در این راستا انجام داده است که به اختصار بیان می‌شود.

وی از راه‌اندازی مرکز رشد در راستای کمک به ایجاد و یا توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و دانش‌محور خبر داد و گفت: کمک به ایجاد فضای نوآوری در شهرک‌های صنعتی، اعطای تسهیلات به واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری در طرح‌های فناورانه از دیگر اقدامات بسیج علمی بوده است.

خواجه‌حسنی در توضیح راه‌اندازی مرکز رشد واحدهای فناور گفت: مرکز رشد سازمان بسیج علمی در مرکز استان راه‌اندازی شد که علاوه بر خدمات به تمامی واحدهای فناور متقاضی در کل استان، نسبت به انعقاد تفاهم همکاری با تعداد زیادی از مراکز رشد مستقر در شهر کرمان و سایر شهرستان‌ها کرده است.

مسئول بسیج علمی استان کرمان افزود: پذیرش ریسک فناوری و عقد پروژه‌های متعدد با واحدهای فناور و حمایت مالی بلاعوض در قالب واگذاری پروژه از مهم‌ترین ویژگی‌های مرکز رشد بسیج است و در حال حاضر ۴۶ هسته فناور در مقاطع مختلف تحصیلی و در شاخه‌های مکاترونیک، مکانیک، کامپیوتر، برق و الکترونیک، شیمی و مواد، متالوژی و بیوتکنولوژی در این مرکز رشد مشغول فعالیت هستند.

وی از راه‌اندازی مدرسه مجازی با هدف توسعه عدالت آموزشی در استان کرمان خبر داد و گفت: به همت بسیجیان نخبه کرمانی اولین مدرسه مجازی بسیج در سطح کشور را ایجاد و پایه‌گذاری کردیم که در راستای عدالت آموزشی و توجه به مناطق کم‌برخوردار استان این مدرسه مجازی ایجاد شد.

خواجه‌حسنی با بیان اینکه بسیج علمی کرمان در هفته بسیج سال قبل این مدرسه را افتتاح کرده است، گفت: از زمان تاسیس تاکنون ۸ هزار نفر از خدمات این مدرسه به صورت رایگان استفاده کرده‌اند و آموزش سرفصل‌هایی چون زبان، هوش مصنوعی، کسب و کار و آموزش نرم افزارهای مختلف و همچنین تولید بسته‌های آموزشی در زمینه‌های کشاورزی، گیاهان دارویی، رباتیک، نانو، پهپاد، سنگ‌های معدنی از اقدامات شاخص این مدرسه است.

مسئول بسیج علمی کرمان توانمندسازی علمی و مهارتی اقشار مختلف جامعه را از دیگر اولویت‌های بسیج علمی نام برد و گفت: با استفاده از ظرفیت اقشار دانشور و همچنین با همکاری سایر اعضای زیست‌بوم علم و فناوری در شاخه‌ها و رشته‌های مختلف علمی و مهارتی گام برداشته‌ایم.
 
وی ادامه داد: از طریق برگزاری دوره‌های مختلف علمی و مهارتی در تمام حوزه‌ها، کانون‌ها و پایگاه‌های مقاومت و به خصوص ۵۱ پایگاه علمی در سراسر استان به دنبال توانمندسازی اقشار مختلف بوده‌ایم که این مسیر تداوم دارد.


حمایت از ۵۰  طرح علمی در استان کرمان


خواجه‌حسنی اذعان کرد: در راستای حمایت از طرح‌های فناورانه مبتکران، مخترعان و نوآوران در سطح عموم مردم  و دانشجویان تاکنون از سوی معاونت علمی سپاه استان بیش از ۵۰  طرح مورد حمایت و پشتیبانی مادی و معنوی قرار گرفته است و در زمینه حمایت مادی و معنوی از ایده‌ها و طرح‌های دانش‌آموزی نیز ضمن تعامل با آموزش و پرورش و پژوهش‌سراهای دانش‌آموزی فعالیت‌های مناسبی انجام شده است. 

 وی افزود: ایجاد گفتمان مسئله‌محوری، احصاء و  حل مسائل استان با استفاده از ظرفیت نخبگان بسیجی و بسیج‌کنندگی سایر ظرفیت‌ها، راه‌اندازی هسته‌های مسئله‌محور مورد توجه ویژه بسیج بوده و روزبه‌روز بر سازماندهی و انسجام این هسته‌ها افزوده می‌شود.

مسئول بسیج علمی استان کرمان تاکید کرد: برگزاری رویدادهای مسئله‌محور و مشارکت در رویدادهای سایر اعضای زیست‌بوم علم و فناوری و برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت از دیگر اقدامات این قشر از بسیج بوده است.

خواجه حسنی اذعان کرد: بسیج از طریق برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت دانش‌آموزی، دانشجویی و سایر اقشار جامعه نسبت به شناساندن ظرفیت‌ها و پیشرفت‌های علمی، صنعتی، کشاورزی و گردشگری به عموم مردم اقدام و در راستای امیدآفرینی و ایجاد حس «ما می‌توانیم» در سطح جامعه برای بیش از ۸ هزار نفر تلاش کرده است.

وی ایجاد تحول در محتوای علوم انسانی–اسلامی را از دیگر موضوعات محوری بسیج علمی نام برد و گفت: اقشار دانشور بسیج با تولید محتوای علوم انسانی–اسلامی از طریق هسته‌های علوم و برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی، کرسی‌های آزاداندیشی اقدام  به ایجاد تحول در علوم انسانی کرده است.

مسئول بسیج علمی استان کرمان به اقدامات محوری سال ۱۴۰۳ در این قشر تخصصی اشاره کرد و گفت: جشنواره‌های جهادگران علم و فناوری در ۲۳ شهرستان استان برای تقدیر از فعالان عرصه علم و فناوری، منتخبان علمی استانی و کشوری، رتبه‌های برتر کنکور و اقشار دانشور بسیج برگزاری شد.

خواجه‌حسنی ادامه داد: از ساختمان جدید مرکز رشد سازمان بسیج علمی با بیش از ۴۶ هسته فناور دانشجویی و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی بهره‌برداری شد.

وی اذعان کرد: افتتاح دوره‌های آموزشی هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان، دانشجویان و عموم مردم برای اولین بار به صورت گسترده جهت رشد آگاهی مردم در سطح استان کرمان به صورت رایگان توسط سازمان بسیج علمی سپاه ثارالله، استعدادیابی و تشکیل تیم‌های تخصصی هوش مصنوعی با برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی در حوزه‌های هوش مصنوعی سلامت، کشاورزی، آموزشی از دیگر اقدامات محوری این قشر تخصصی بوده است.

انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcaymn6m49nyy1.k5k4.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما