تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۳۰
۰
plusresetminus
دولت صدای چه کسانی را می شنود؟

فیلترینگ شاید بهانه‌ای برای سرگرمی مردم!

سوال افکار عمومی اینجاست که با وجود اوضاع رها شده اقتصاد آیا خبر اتفاقات تاثیرگذار در زندگی و معیشت مردم به موقع به گوش رئیس جمهور می‌رسد؟
فیلترینگ شاید بهانه‌ای برای سرگرمی مردم!
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ در حالی بیش از ۱۰۰ روز از آغاز کار دولت چهاردم سپری می‌شود که این روزها بیش‌تر از آنکه گشایش‌های اقتصادی و بهبود اوضاع معیشت مردم و عمل به وعده‌های انتخاباتی احساس شود، سرگرم کردن مردم با موضوعاتی مثل رفع فیلترینگ، پیوستن به FATF و ریجستری موبایل ۱۰۰ میلیون تومانی محسوس است.

هیچ عضوی از دولت نسبت به گرانی کالاهای اساسی واکنشی نشان نمی‌دهد، افزایش قیمت کالاهای اساسی مانند تخم‌مرغ، لبنیات، گوشت و مرغ، گرانی ناگهانی خودرو، زمزمه‌های گرانی بنزین، افزایش تعرفه برق خانگی و بی‌توجهی به معیشت مردم در حالی در سکوت دولت و به طور چراغ خاموش در حال انجام است که روشن نیست وزرای دولت چهاردهم به چه کار مهمی مشغول هستند که این گونه اداره کشور را رها کردند.

قطعی برق که انتظار می‌رفت شاید در روزهای گرم سال گریبان‌گیر مردم شود، در دولت چهاردهم در روزهای سرد پاییزی در حال وقوع است.

این اقدام در شرایطی رخ داد که محمدجعفر قائم‌پناه معاون اجرایی دولت به نقل از رئیس جمهور اعلام کرد که قرار نیست تعدادی بمیرند تا ما برق داشته باشیم پس باید گاز و برق کم‌تری مصرف کنیم!

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت هم در این باره عنوان کرد که بنا به دستور رئیس جمهور مازوت‌سوزی در سه نیروگاه متوقف می‌شود.

ادعای دولت درباره کاهش آلودگی هوا با توقف مازوت‌سوزی در حالی مطرح شد که بر اساس آمار مراکز آماری تنها ۷ درصد از آلودگی هوای شهرهای بزرگ به دلیل سوخت مازوت اتفاق می‌افتد.

این آمار در حالی از سوی مراکز سنجش آلودگی هوا مطرح است که سخنگوی دولت در جریان یک گفتگوی تلویزیونی به مجری برنامه گفت درباره میزان تاثیر مازوت‌سوزی در آلودگی اطلاع کافی ندارد مهاجرانی حتی به عنوان سخنگوی دولت درباره پیش‌بینی‌های لازم برای توقف خاموشی‌ها اعلام کرد که در این باره حضور ذهن ندارم!

این در حالی است که مسعود پزشکیان در جریان تبلیغات انتخاباتی خود برای کاهش تورم و حل مسائل معیشتی مردم گفته بود معتقدم در این حاکمیت هیچ انسانی نباید گرسنه سر به بالش بگذارد. طبیعی است نباید به من و آدم‌هایی که ماشین آن‌چنانی سوار می‌شوند یارانه بدهند. باید از این‌ها که پولدارند بگیرند و به محرومان بدهند.

او این را هم گفته بود که اگر نتوانم به قول‌هایم عمل کنم، استعفا می‌دهم، البته مردم همچنان منتظر هستند تا رئیس جمهور به وعده هایی که برای گشایش‌های اقتصادی در دوران تبلیغات انتخاباتی داده است عمل کند تا خدای ناکرده کار به استعفا نکشد.

اطلاعات غلط به رئیس جمهور حل مشکلات معیشتی را به تعویق می‌اندازد
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با دانا با بیان اینکه انتظار داشتیم دولت در ارائه بودجه به نوعی برنامه‌ریزی داشته باشد که مشکلات معیشتی و تورم برای سال آینده روند کاهشی داشته باشد، گفت: متاسفانه آنچه از محتوای بودجه استنباط می‌شود این است که سال آینده هم مشکلات در این زمینه فزاینده خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه رئیس جمهور بسیاری از امور اقتصادی کشور را به دست کارگروه‌های این حوزه واگذار کرده است، عنوان کرد: این کارگروه‌ها در گذشته نیز همین مسیر مشابه را طی کردند و مسبب اوضاع کنونی کشور شدند و امروز نیز همان راهکار را دنبال می‌کنند که این مسئله راهگشایی برای وضع اقتصادی کشور نخواهد کرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رئیس جمهور با اشراف و دقت بیش‌تری مسائل را پیگیری کند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد دولت هنوز تسلط کافی بر منابع و درآمدهای کشور ندارد و نتوانسته با اطلاعات درست در جهت مدیریت داخلی کشور گام مهمی بردارد.

ترقی این را هم گفت که این ناشی از اطلاعات غلطی است که به رئیس جمهور داده می‌شود و موجب شده که حل مشکلات معیشتی مردم به تعویق بیفتد.

حالا اما سوال اساسی اینجاست که آیا دولت همه صداهایی که درکشور وجود دارد را می‌شنود یا تنها صدای بخش محدودی از جامعه به گوش او می‌رسد؟ آیا خبر اتفاقات تاثیر گذار در زندگی مردم به موقع به گوش رئیس جمهور می‌رسد یا او هم قرار است صبح روز جمعه از اخبار گرانی‌ها خبر دارد شود.

منبع: راه دانا
انتهای خبر/ س https://armanekerman.ir/vdcdnk0fsyt0oo6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما