تاریخ انتشار :شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ ساعت ۰۸:۱۳
۰
plusresetminus
دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان زرند خبر داد:

نقش پررنگ خادمیاران زرندی در چهارشنبه‌های رضوی

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان زرند گفت: ۶۰ برنامه چهارشنبه امام رضایی (ع) در شهرستان زرند اجرا شد.
نقش پررنگ خادمیاران زرندی در چهارشنبه‌های رضوی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» به نقل از روابط عمومی دبیرخانه آستان قدس رضوی در کرمان محمدرضا حسین‌زاده گفت: سقاخانه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام زرند، چهارشنبه‌شب‌ها میزبان عاشقانی است که زیرلب حاجت خود را زمزمه می‌کنند که در صدر دعاهای‌شان تنها ظهور و فرج آقا امام زمان (عج) است و در این روز مبارک با خود و‌ خدای‌شان عهد می‌بندند تا از گناه دوری کنند و همواره یاری‌رسان مظلومان و ستمدیدگان باشند.

وی افزود: از ابتدای سال۱۴۰۳، خادمیاران و یاوران رضوی کانون محله‌ای خدمت رضوی سقاخانه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام شهرستان زرند، ۶۰ برنامه چهارشنبه‌های امام رضایی برگزار کردند، این برنامه‌ها که معمولاً یک ساعت مانده به اذان مغرب و عشاء اجرا می‌شوند؛ با برپایی میز خدمت خادمیاران در تخصص‌های مختلف مثل کتاب و‌ کتابخوانی، چادردوزی رایگان، مهدالرضا، مشاوره تحصیلی، خانواده، مذهبی، حقوقی و صحت قرائت نماز و همچنین ضمن تلاوت دسته‌جمعی قرآن کریم آموزش روخوانی، روان‌خوانی و تجوید و... همراه بوده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان زرند اذعان کرد: از ویژه برنامه‌های چهارشنبه‌های رضوی اجرا شده در این محل، استقبال از شهید گمنام دفاع مقدس در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها بوده است، که خادمیاران و یاوران رضوی در این برنامه معنوی با حضور شهید گمنام؛ با شهدا عهد بستند تا ادامه‌دهنده راه آنها باشند.

وی خاطرنشان کرد: از دیگر ویژه برنامه‌های اجرا شده اخیر در این کانون؛ برگزاری محفل انس با قرآن کریم باحضور قاریان کشوری و استانی و شهرستانی بوده است.

انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcenp8zfjh8eei.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما