تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۴۲
۰
plusresetminus
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان خبر داد:

آئین تحلیف ۲۰ قاضی در کرمان

رئیس‌کل دادگستری استان کرمان در آئین تحلیف سه نفر از قضات جدید این استان گفت: طی دو ماه اخیر، ۲۰ نفر از قضات استان کرمان تحلیف شده‌اند.
آئین تحلیف ۲۰ قاضی در کرمان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» و به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان؛ حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در آئین ترتیب اتیان سوگند قضات جدیدالورود به دستگاه قضایی استان کرمان گفت: طی دو ماه اخیر، ۲۰ نفر از قضات استان تحلیف شده‌اند.
 
رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اهمیت سوگند قضات، گفت: تحلیف، تنها یک تشریفات اداری نیست؛ بلکه عهد و پیمانی مقدس بین قاضی و پروردگار است که در محضر قرآن کریم بسته می‌شود، این سوگند به معنای تعهد همیشگی به اصول عدالت و انصاف است و قضات باید تا پایان دوران خدمت خود به این عهد وفادار بمانند.
 
وی با بیان اینکه مسیر قضاوت، راهی دشوار و پرمشقت است، افزود: قضاوت، مسئولیتی سنگین و حساس است که نیاز به تقوا، دقت و تعهد دارد.
 
قاضی‌القضات استان کرمان تصریح کرد: ما باید از خداوند متعال بخواهیم که در این مسیر ما را عاقبت‌به‌خیر کند و توفیق انجام وظایفمان را به بهترین شکل ممکن به ما عطا کند.
 
این مقام قضایی با تأکید بر جایگاه خطیر دستگاه قضا، اظهار کرد: اجرای عدالت، نیازمند تصمیم‌گیری‌های دقیق و منطبق بر قانون است، از این رو، قضات باید در تمامی مراحل دادرسی، عدالت و انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهند و در برابر ناملایمات و سختی‌های این مسیر استقامت داشته باشند.
 
مراسم تحلیف قضات به‌عنوان یکی از مراحل رسمی آغاز به کار آن‌ها، با قرائت سوگندنامه در محضر قرآن کریم انجام می‌شود و این مراسم بیانگر تعهد اخلاقی و قانونی قضات نسبت به اجرای عدالت و رعایت حقوق مردم است.

انتهای خبر/ تاج‌الدینی 
https://armanekerman.ir/vdcgyu9qxak9t34.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما