مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان از صدور ۱۲ هزار و ۸۴۰ حواله الکترونیکی توزیع کود یارانهای معادل ۴ هزار و ۶۰۵ تن برای کشاورزان خبر داد.
محمدمحسن قاسمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» از آخرین وضعیت ذخایر انبارهای کودی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان خبر داد و گفت: هماکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰ تن انواع کود در انبارهای سازمانی این شرکت در سطح استان ذخیره است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان به توزیع یک هزار و ۲۲۲ تن کود یارانهای بین کارگزاران استان، طی هفته گذشته اشاره کرد و گفت: این مقدار کود شامل ۶۳۳ تن اوره، ۳۷۰ تن فسفات و ۲۱۹ تن پتاس است، که از انبارهای این شرکت در استان کرمان، مبادی و پتروشیمیها، برای کارگزاران تامین تا بین کشاورزان مستقر در شهرستانها توزیع شود.
قاسمی به آخرین وضعیت توزیع در سطح استان اشاره و تاکید کرد: در نیمه دوم بهمنماه سال جاری، بیش از ۱۲ هزار و ۸۴۰ فقره حواله الکترونیکی توزیع کود یارانهای معادل ۴ هزار و ۶۰۵ تن، از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی به آدرس payeshkood.ir در استان کرمان، برای کشاورزان صادر شده است.
وی افزود: تخصیص انواع کودهای ازت،فسفات و پتاس به کشاورزان و بهره برداران، بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع پهنهبندی انجام و این سامانه امکان رصد، کنترل سریع و به روز نوع کود، مقدار و افراد تحویل گیرنده را فراهم میکند.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان تشریح کرد: این شرکت، وظیفه تامین، تدارک و توزیع نهادههای کشاورزی را برعهده داشته، که از طریق ۱۴۹ کارگزار تحت پوشش خود توزیع کود یارانهای را به نتیجه میرساند.
قاسمی اعلام کرد: میزان ۱۳۹ تن از انواع کود کشاورزی ازت و پتاس نیز بین کشاورزان شهرستان رفسنجان، از ابتدای اسفند تا امروز توزیع شده است.
وی به روند چگونگی توزیع کودهای کشاورزی اشاره و تصریح کرد: از طریق سامانه کنترل و پایش مواد کودی و توسط شبکه کارگزاران تحت پوشش این شرکت در ۱۷ شهرستان شمال استان کرمان انجام میشود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان اذعان کرد: یکی از مهمترین دغدغههای شرکت خدمات حمایتی کشاورزی، در دسترس قرار دادن کود با کیفیت و به موقع برای کشاورزان و بهرهداران است.
قاسمی ادامه داد: در هفته جاری نیز از کود سولفات پتاسیم گرانوله به مقدار ۲۰۰ تن، مربوط به پارت شماره ۸۱، تولید شرکت پتروشیمی ارومیه نمونهبرداری شد.
وی گفت:عملیات نمونهبرداری با حضور معاون فنی، تولیدی و کارشناسان بازرگانی این مدیریت در انبار مرکزی استان صورت گرفت زیرا بر اساس یک برنامه زمانبندی دقیق کودهای وارد شده به انبار که از مبادی و تولیدکنندههای داخل کشور دریافت میشوند نمونهبرداری انجام و به مرکز تحقیقات مطالعات کاربردی نهادههای کشاورزی جهت آزمایش ارسال می شود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان خاطرنشان کرد: در صورت صدور تائیدیه سلامت آنالیز کود، محموله بین کارگزاران و سپس کشاورزان توزیع و در صورت عدم تائید بار ارسالی به کارخانه جهت اصلاح به مبدأ برگشت داده میشود.
استادیار علوم قرآن و حدیث دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: تقارن ماه رمضان با نوروز سبب شده است که فلسفه نوروزی رستاخیز طبیعت و جانهای مردم تقویت شود....