تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۲۰
۰
plusresetminus
با حضور مسئولان کشوری و استانی انجام شد؛

برگزاری اجلاس سالانه مجامع بسیجیان استان کرمان

با حضور مسئول مرکز هماهنگی و هم‌اندیشی راهبردی سازمان بسیج مستضعفین، اجلاس سالانه مجمع بسیجیان استان کرمان برگزار شد.
برگزاری اجلاس سالانه مجامع بسیجیان استان کرمان
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ اجلاس سالانه مجمع بسیجیان استان کرمان صبح امروز در محل دانشکده ملی مهارت استان کرمان برگزار شد.
 
در این اجلاس سردار فضل‌الله کفیل مسئول مرکز هماهنگی و هم‌اندیشی راهبردی سازمان بسیج مستضعفین، سردار محمدعلی نظری فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین موسی غضنفرآبادی نماینده مردم شرق استان کرمان در مجلس شورای اسلامی و رئیس مجمع نمایندگان استان، بهنام سعیدی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، مسئولان اقشار مختلف بسیج، جمعی از فرماندهان و ائمه جمعه شهرستان‌ها و بسیجیان برگزار شد.
 
حسن جرجندی با بیان اینکه ۲ هزار و ۶۵۹ نفر در سطح استان اندیشه‌ورز داریم که در کارگروه‌های مختلف استان فعالیت می‌کنند، گفت: طرح‌هایی که در اجلاس‌‌ها ارائه شده ۸۶ طرح بوده است. 
 
 مدیر مجامع بسیجیان استان کرمان ادامه داد: مجموعه طرح‌‌هایی که مربوط به شهرستان در اجلاسی‌ها ارائه شده است، ۹۳ طرح است.
 
سعید کاظمی ضمن گرامیداشت دهه کرامت و میلاد با سعادت امام رضا علیه‌السلام اظهار کرد: در بسیاری از شهرستان‌ها کارگروه‌های ما شکل گرفته‌اند.
 
رئیس مجمع بسیجیان استان کرمان عنوان کرد: دغدغه‌ای که وجود دارد این است که طرح‌هایی که بررسی و اولویت‌بندی می‌شود، خروجی‌اش را کجا باید رویت کنیم؟ 
 
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲ هزار نفر در کارگروه‌های مختلف در سطح استان فعالیت می‌کنند، بیان کرد: ظرفیت بسیار بزرگی درون بسیج شکل گرفته است و می‌توانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
 
گفتنی است در این اجلاس سالانه احمد طالبیان رئیس مجمع بسیجیان شهرستان شهربابک به نماینده از روسای مجامع بسیجیان سایر شهرستان‌های استان موارد متعددی را مطرح و بررسی کرد. 
 
همچنین نوذر نخعی در خصوص اهم فعالیت‌های انجام شده در این کارگروه عنوان کرد: گفتمان هزار روز اول زندگی را در دو شهرستان زرند و کهنوج آغاز کردیم.
 
وی اظهار کرد: در حوزه این گفتمان کتاب‌هایی را چاپ کرده‌ایم، کمک‌هایی را از خیران داشته‌ایم و سایتی در این عرصه نیز راه‌اندازی شده است.
 
مدیر کارگروه سلامت مجمع بسیجیان استان کرمان با تاکید بر اینکه اصلاح سبک زندگی باید مورد توجه قرار گیرد، ابراز کرد: مردم قدر آداب، رسوم و روش‌های قدیمی خود را بدانند، برای بچه‌ها وقت بگذارند و از لقمه حرام پرهیز کنند.
 
گفتنی است در ادامه این اجلاس روح‌الله فدایی مسئول کارگروه مهارت مجمع بسیجیان استان کرمان ضمن ارائه طرح‌های مختلف در راستای توسعه مهارت اظهار کرد: طرح آباد را مطرح کرده‌ایم که این طرح در راستای آموزش فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
 
وی ادامه داد: در این طرح با هماهنگی مراکز صنعتی، آموزش‌های صنعتی به فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها داده شود تا در این حوزه مهارت لازم را کسب کنند.

انتهای خبر/ م
https://armanekerman.ir/vdcfccdycw6dj1a.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما