تاریخ انتشار :جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۰۵
۰
plusresetminus
وصیت‌ شهید «علی علویان»؛

برای رضای خدا دین را یاری کردم

در وصیت‌نامه شهید «علی علویان» آمده است: خدایا تو شاهد باش که فقط رضایت تو حرکت می‌کنم که دین خود را یاری کنم.
برای رضای خدا دین را یاری کردم
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان»؛ سردار شهید علی علويان در سال ۱۳۳۵ در شهرستان شهربابک به دنیا آمد و در روز ۲۶ مهرماه ۱۳۸۸ به همراه تعدادی از فرماندهان سپاه و سران و ریش سفیدان طوایف و عشایر در منطقه پیشین شهرستان سرباز در حادثه تروریستی و انتحاری گروهک ریگی به شهادت رسید.
 
 
 شهید علی علویان در وصیت‌نامه خود آورده است: 
 
خدایا تو شاهد باش که فقط رضایت تو را می‌خواهم و برای رضای تو حرکت می‌کنم که دین خود را یاری کنم، حال نمی‌دانم کی و کجا و چه طور جان ناقابل مرا خواهی گرفت.
 
خدایا هرچه مصلحت دارید پیاده کن، فقط آرزو دارم زمانی که روح از کالبد تن جدا می‌شود. در راه دفاع از دین خدا و حیثیت و شرافت اسلامی و انقلابی و رو در روی کفار و میدان نبرد و کارزار با دشمنان اسلام باشد.
 
فریاد از شیطان و شیطان‌صفتان، مردم حزب‌الله مواظب باشید شیطان در دلتان و قلبتان و شیطان‌صفتان در صفوفتان راه پیدا نکند. مبادا دنیا مشغولتان کند، مبادا زن و فرزندان و محبت به آنها و مال و ثروت و مقام و پست و شهرت شما را مشغول کند.

منبع: نوید شاهد
انتهای خبر/ پسند 
https://armanekerman.ir/vdcgyy9qzak9t34.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما