تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۱۱
۰
plusresetminus
سرطایفه هاشم‌زهی در ریگان گفت: از تمامی مردم، سران طوایف، بزرگان و معتمدان شهرستان تقاضا دارم در جمع‌آوری سلاح و مهمات غیرمجاز همکاری کنند.
مردم در طرح جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز همکاری کنند
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان»؛ تیراندازی در جشن‌های عروسی در شهرستان ریگان باعث مرگ برخی آدم‌های بی‌گناه در این مراسم‌ها شده و این روند باعث نگرانی مردم این منطقه شده است.
 
وجود سلاح گرم غیرمجاز در دست برخی افراد در سطح شهرستان خود باعث ناامنی می‌شود و مردم این منطقه درخواست دارند این سلاح‌ها جمع‌آوری شوند تا شاهد حوادث ناگواری در این خطه نباشیم.
 
دستگاه قضا و نیروهای امنیتی جمع‌آوری این سلاح‌های غیرمجاز را در دستور کار خود قرار داده‌اند و با اقدامات مؤثر صورت‌گرفته و همکاری سران طوایف و متنفذان این سلاح‌ها در حال جمع‌آوری است.
 
همچنین دستگاه قضائی در این شهرستان اعلام کرده است که تحویل‌دهندگان سلاح‌های غیرمجاز از تخفیفات قانونی برخوردار می‌شوند و این اقدام قابل‌ تقدیر دستگاه قضا نشان می‌دهد این دستگاه با جدیت به این مقوله ورود پیدا کرده است.
 
مجید هاشم‌زهی از بزرگان طوایف شهرستان ریگان در این زمینه در گفتگو با خبرنگار ما اظهار کرد: از تمامی مردم، سران طوایف و بزرگان و معتمدان شهرستان ریگان تقاضا داریم در بحث جمع‌آوری سلاح و مهمات غیرمجاز با دستگاه‌های قضائی و امنیتی همکاری لازم را داشته باشند تا بتوانیم امنیت و آرامش خوبی را برای مردم شهرستان ریگان داشته باشیم.
 
وی با اشاره به طرح جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز، افزود: از آحاد مردم تقاضا دارم در این طرح همکاری لازم را با دستگاه‌های قضایی و امنیتی داشته باشند.
 
سرطایفه هاشم‌زهی در ریگان با بیان اینکه وجود سلاح غیرمجاز باعث ناامنی و سلب آرامش مردم است، عنوان کرد: برخی از مردم بی‌گناه در مراسم‌ها شادی توسط همین سلاح‌های غیرمجاز جان خود را از دست‌ داده‌اند.
 
وی تصریح کرد: در کنار امنیت پایدار می‌شود اقتصاد خوب و اشتغال‌زایی مناسب را برای مردم و جوانان منطقه رقم زد.
 
یکی از کسانی که خانواده او قربانی همین سلاح‌های گرم غیرمجاز شده است و نخواست اسمش فاش شود در گفتگو با خبرنگار ما بیان کرد: فرزند من بی‌گناه توسط سلاح غیرمجاز فوت شده است.
 
وی ضمن قدردانی از دستگاه قضائی و نیروهای امنیتی از آنها خواست با جدیت کامل این سلاح‌های غیرمجاز را از شهرستان جمع‌آوری کنند تا خانواده‌های دیگری مثل من داغدار نشوند.
 
این داغدیده با بیان اینکه وجود سلاح گرم غیرمجاز باعث ناامنی در شهرستان ما می‌شود از دستگاه قضائی اشد مجازات را برای حمل‌کنندگان سلاح غیرمجاز را نیز درخواست کرد.

منبع: دیارنخل 
انتهای خبر/ دانش
https://armanekerman.ir/vdcg3y9qxak9tu4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما