تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۰۵
۰
plusresetminus
در وصیت‌نامه شهید «محمدمهدی برهان‌دیانی» آمده: تاریخ صدر اسلام در حال تکرار و تمام قدرت‌های شیطانی دست‌های نامبارک خود را به‌هم داده‌اند تا این حکومت الهی را سرنگون کنند.
قدرت‌های شیطانی برای نابودی حکومت اسلامی هم‌قسم شده‌اند
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان»؛ شهید «محمدمهدی برهان‌دیانی» يكم ‌شهريور ۱۳۴۱، در شهرستان‌ سيرجان زاده شد.

وی دانشجوی مقطع دكتری و معلم بود، به عنوان ‌بسيجی در جبهه حضور يافت. ششم دی ۱۳۶۵، در ام‌الرصاص بر اثر اصابت تركش به پهلو، شهيد شد. مزار وی در گلزار شهدای زادگاهش از توابع سیرجان واقع است.

وصیت‌نامه دانشجوی شهید «محمدمهدی برهان‌دیانی» را با هم مرور می‌کنیم؛

بسم‌الله الرحمن الرحیم

به‌نام الله آرامش‌بخش دل‌های مؤمنان و با درود به رهبر عظیم‌الشان انقلاب اسلامی و سلام به ارواح پاک شهدای به‌ خون تپیده سرزمین مقدس اسلامیمان.

سرزمینی که جای جای آن خاطره خونباری از شهادت فرزندان اسلام دارد سرزمینی که با خون پاک شهیدان آبیاری شده تا به سرچشمه و مبداء انقلاب جهانی مهدی (عج) گردد.

حمد و سپاس خدای بزرگ را که به امت اسلامی ایران منت نهاده و ما را در این عصر و زمانه قرار داده در این عصری که تحت رهبری امام عزیز ملت ما دگرگون گشته و از مادیات و زندگی پوچ و بیهوده‌ای که قبل حتی نسل‌های گذشته در آن غوطه‌ور بودند خارج و به سوی کمال مطلق پیش می‌رود و باز خدای را شکر که به ما لیاقت امتحان شدن در پیشگاهش را عطا فرمود. 

ما در عصر و زمانه‌ای زندگی می‌کنیم که خدای بزرگ صراط مستقیم و آیات و نشانه‌های روشن را به‌ما نشان داده است و راه خیر و صلاح را و راه شر و ضلالت را و این ماییم که باید چشم و گوش خود را باز کنیم و راه را دریابیم و از آنهایی نباشیم که قرآن درباره‌شان می‌گوید «صم بکم عمی فهم لا یرجعون» کسانی که چشم دارند اما آیات روشن خدا و رحمات او را نمی‌بینند گوش دارند اما ندای هل من ناصر ینصرنی را نمی‌شنوند زبان دارند اما سخن حق را نمی‌گویند.

باری اکنون که خدا به من این قدرت را عطا فرموده تا در این امتحان بزرگ سربلند و پیروز بیرون آیم. سخنی دارم با شما ماندگان، شمایی که مسئولیتی بس خطر در مقابل خدای خود دارید. مسئولیتی که زینب‌ها از عهده‌اش بر می‌آیند و شما نیز باید سعی و کوشش کنید تا از عهده‌اش برآیند.

این امتحان بزرگ سخت است و در آن همه چیز وجود دارد گرسنگی درد و رنج از دست دادن مال و جان و فرزندان و عزیزان. قرآن کریم می‌فرماید: وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَيْ‏ءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرينَ الَّذينَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصيبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ راجِعُونَ در این آزمایش سخت فقط مژده باد صابران را آن‌هایی که با توکل بر خدا در برابر سختی‌ها صبر و تحمل دارند و در برابر از دست دادن فرزندان و اقوام و نزدیکان فقط می‌گریند ما هم از اوییم و به سوی او باز می‌گردیم.

مگر شهادت در راه خدا و زنده نگهداشتن دین او جز سعادت ابدی و لطف خداست و آیا مگر این کشته شدن بهترین مردن نیست و مگر پیامبر اکرم نفرمود؛ «افضل الموت الشهاده» و باز مگر این مردن دلیل بر سعادتمند بودن شهید نیست؟ جا دارد که نوید این پیروزی قریب را به ملت ایران بدهیم و باشد که اینها همه نشانه‌ها و آیات روشنی بر تشخیص صراط مستقیم باشد برای آنان‌که چشم و گوش باز دارند و در دل‌هایشان غرض و مرضی نیست.

همه آن‌ها که به جبهه می‌آیند ایمانشان بر تخلف‌ناپذیری وعده‌های خداوند قوی‌تر و محکم‌تر می‌گردد و وجود خدا را هر چه بیش‌تر و واضح‌تر در صحنه‌ها می‌بینند.

می‌بینند که در صحنه‌های جنگ چگونه وعده‌های الهی در اوج حیرت همه تحقق می‌پذیرد و من نیز موظفم این مسئله را که خود بارها شاهدش بوده‌ام به عنوان نشانه رحمت خدا به شما بازگو کنم. ای امت غیور هرگز شک نکنید که این جنگ به جز جنگ اسلام با کفر است.

تاریخ صدر اسلام دوباره تکرار می‌شود. در یک طرف جنگ تمام قدرت‌های شیطانی با تمام قوا و تجهیزات دست‌های نامبارک خود را به هم داده و مقسّم شده‌اند تا این حکومت الهی را سرنگون سازید و در طرف دیگر ملتی مقاوم پاک و با صداقت، یکه و تنها ولی با ایمانی راسخ به الله و روز رستاخیز به مقابله با مستکبران برخاسته و در این راه هیچ چشم‌داشتی از کسی نداشته و فقط امیدشان به خدا و یاری اوست.

 آن‌ها خوب می‌دانند که به چه راهی می‌روند و برای چه جان خود را فدا می‌سازند و شما نیز باید خوب بدانید که مقاومتتان در پشت جبهه برای چیست؟ تحمل کمبودها و نارسایی‌ها برای چیست؟ از دست دادن فرزندان و عزیزان برای چیست؟
 
مادر عزیز و گرانقدرم سلام فرزند شهیدت را بپذیر امیدوارم که شهادتم نه تنها باعث ناراحتی و غم و خدای ناکرده گرفتاری شما شده بلکه موجب خیر و برکت و رحمت الهی بر شما و تحول و دگرگونی در آشنایان گردد ان‌شاءالله. مادر عزیز پس از شهادتم همچون کوه استوار باشید و هرگز رنج و اندوه به خود راه ندهید که این عین خواسته دشمن ماست.

اجرتان با خدا.
والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته.

منبع: نوید شاهد
انتهای خبر/ طهماسبی
  https://armanekerman.ir/vdch-wnzx23nkqd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما