تاریخ انتشار :شنبه ۸ شهريور ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۳۸
۰
plusresetminus
با مشارکت دولت و خیران انجام شد؛

بهره‌برداری از پایگاه اورژانس بزنجان

پایگاه اورژانس بزنجان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال با مشارکت دولت و خیران به بهره‌برداری رسید.
بهره‌برداری از پایگاه اورژانس بزنجان
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان»؛ به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان؛ پایگاه اورژانس بزنجان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۲۵۸ مترمربع با حضور استاندار کرمان، فرماندار بافت، نماینده مردم بافت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مردم و مسئولان محلی و خیران افتتاح شد.

استاندار کرمان عصر روز گذشته در این مراسم گفت: مجموعه اقدامات و فعالیت‌های بالقوه بخش گردشگری، کشاورزی و صنعت و معدن این منطقه را با همت همه مردم می‌توان بالفعل کرد.

محمدعلی طالبی در خصوص ارتقاء بزنجان به بخش اظهار کرد: طرح ایجاد بخش بزنجان تهیه و به وزارت کشور ارسال شده است.

استاندار کرمان بر همت مردم در ایجاد ظرفیت‌های کارآفرینی تأکید و خاطرنشان کرد: اورژانس توسط خیران به سرانجام رسیده است و قطعاً با مشارکت مردم در بسیاری از موضوعات دیگر، بزنجان می‌تواند به یکی از زیباترین بخش‌ها و ظرفیت‌های استان تبدیل شود.

انتهای خبر/ م https://armanekerman.ir/vdccosqsp2bqp08.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما