تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۵۹
۰
plusresetminus
نماینده ولی‌فقیه در کرمان اصناف را پرچم‌دار جریان شهادت و ایثار در سطح کشور دانست و بر نقش تاریخی بازار در پشتیبانی از انقلاب، تقدیم شهدا و جهاد تأکید کرد.
اصناف کرمان پرچم‌دار جریان ایثار و شهادت در کشورند
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ سید هادی موسوی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان کرمان در خصوص برگزاری اولین اجلاسیه ۴۷۰ شهید اصناف استان کرمان عنوان کرد: افتخار ما کرمانی‌هاست که اولین شهید مدافع حرم استان و کشور «شهید حاج غلامرضا لنگری‌زاده» از اصناف و بازار کرمان است.
 

«از آبروی محله تا آبروی بازار؛ الگویی تازه برای زنده‌ نگه‌داشتن نام شهدا»


 دبیر اجلاسیه ۴۷۰ شهید اصناف استان کرمان مدعی شد: بیش از ۴۶ سال است که از انقلاب اسلامی در کشور ایران می‌گذرد و در تمامی برهه‌های این نظام ما شهیدان صنفی را داریم، از جمله شهید مهدوی و باغ‌قدرت در دوران انقلاب، ۴۷۰ شهید دفاع مقدس، شهید امنیت «عسکری» و در نهایت شهید مدافع حرم اهل بین «غلامرضا لنگری زاده» و شهید جبهه فرهنگی که شهید عادل رضایی که صنفی و بازاری بودند.
 
 وی ادامه داد: باهمت همه اعضای تیم اجلاسیه اعم از رئیس اجلاسیه که رئیس اتاق اصناف محسن ربیعی است و مابقی عزیزان برای اولین‌بار برگزاری اجلاسیه شهدای کرمان را برنامه‌ریزی و طراحی کردیم و الحمدلله که بسیار پر شور و با جدیت دنبال شده است و در نهایت سه‌شنبه جاری هم‌زمان با ۱۳ آبان این مراسم برگزار خواهد شد.
 
 موسوی تأکید کرد: از نماینده ولی‌فقیه استان دعوت می‌کنیم تا در این اجلاسیه که متعلق به شهدای اصناف استان است حضور پیدا کنید.
 
 دبیر اجلاسیه ۴۷۰ شهید استان کرمان افزود: ما در شهرستان‌هایی که بیشترین فراوانی شهدای اصناف را داشتند برگرفته از طرح آبروی محله که در محلات بود از آنان به‌عنوان آبروی بازار نام‌برده و این طرح را بازنویسی کردیم تا بتوانیم شهدایی که در عرصه و رسته‌ای هستند بتوانند در همان اتحادیه خودش نامش بدرخشد و آبروی بازار باشد.
 
 وی ادامه داد: همین آبروی بازارها و دیدار با خانواده شهدا و حضور مستمر اعضای اتاق اصناف و اتحادیه‌ها در حلقه‌های معرفتی برگرفته از نام این شهدا سبب شد تا اولین اجلاسیه شهدای اصناف در کرمان به منصه ظهور درآید.
 
 موسوی خاطرنشان کرد: ۱۶ استان اجلاسیه شهدای اصنافشان را دارند و برگزار می‌کنند که الحمدلله یکی از این استان کرمان یکی از این ۱۶ استان است؛ لذا بعد از برگزاری کل این اجلاسیه‌ها در بهمن‌ماه همایش ملی ۱۱ هزار شهید اصناف و بازار در سطح کشور در تهران برگزار خواهد شد.
 

«راه شهدا را ادامه می‌دهیم تا هیچ آلودگی به این جریان مقدس نرسد»


 محسن ربیعی با بیان اینکه اصناف خون در جریان رگ‌های یک جامعه هستند، ادامه داد: ما می‌خواهیم ثابت کنیم که با دنبال‌کردن راه شهدا نخواهیم گذاشت تا اندک آلودگی به این خون در جریان وارد شود، ضمن اینکه ۴۷۰ شهید تا دیروز داشته‌ایم و هنوز در حال شناسایی هستیم و این تعداد بی شک افزایش خواهند یافت؛ زیرا بعد از بررسی متوجه شدیم که شهید باغ‌قدرت جوپاری نانوا بوده است و امروز به جمع شهدای صنفی پیوسته است.
 
 رئیس اجلاسیه ۴۷۰ شهید اصناف استان کرمان ادامه داد: ما به شهدا مدیون هستیم چه اینکه این مراسم متعلق به همین شهدا از سوی هم‌صنفی‌های آنان برگزار می‌شود؛ لذا به‌صورت رسمی از نماینده ولی‌فقیه جهت سخنرانی در این مراسم دعوت می‌کنیم تا در مراسمی که مال شهداست از نقش آنان به جامعه مطالبی را ایراد کنید.
 
 وی خاطرنشان کرد: روز سه‌شنبه هم‌زمان با اذان مغرب و عشا پارک شهدای اصناف را در خیابان شهدای پیرانشهر است را با حضور مسئولان کشوری و استانی افتتاح خواهیم کرد و بعد از آن اجلاسیه را برگزار خواهیم کرد.
 

«خانواده‌های صنفی، خانواده‌های شهدا؛ پیوندی که تاریخ فراموش نخواهد کرد»


 حسن علیدادی سلیمانی هم در این دیدار عنوان کرد: سه محور دررابطه‌با شهدای مجموعه بازار و اصناف خیلی مهم است، در خصوص محور اول باید گفت: بازار از اول انقلاب پشتیبان و طرف‌دار انقلاب بوده است؛ لذا جوری این پشتیبانی جدی بود که حکومت طاغوت برای اینکه تبلیغات منفی راه بیندازد سعی کرده بود جوری معادله‌چینی کند تا مردم باور کنند که این‌هایی انقلابی هستند پشتوانه‌شان بازار است
 
 نماینده ولی‌فقیه در کرمان تصریح کرد: حرفشان این بود که بازار بخشی است که سرمایه دستشان است و پس با حکومت مخالف‌اند هرچه هم تبلیغات کرده رژیم طاغوت تأثیری نگذاشت و خوشبختانه مردم به انقلاب پیوستند و بازار هم حمایتش را انقلاب تشدید کرد و سهم خودش را در شکل‌دهی انقلاب اجرا کرد و دینی که انقلاب به گردنش داشت را ادا کرد.
 
وی ادامه داد: بخشی از این پشتیانی انقلاب همین شهدایی هستند که چه قبل و چه بعد از انقلاب می‌بینیم و الان در شرف برگزاری یادواره و بعد هم همایش آنان هستیم.
 
علیدادی سلیمانی ادامه داد: دومین محور این است که اصناف چون کمتر و به‌صورت مستقل حضورشان در جنگ و جبهه شناسایی شده‌اند، مطمئناً بعد از بررسی دقیق‌تر آمارشان بیشتر خواهد بود اگر هم بالاتر نرود، همین‌الان هم در سطح استان به‌ازای هر شهید یک نفرش از اصناف و بازار است و به همین تناسب حضور در جبهه، جانباز و حتی آزاده دارند و البته کسی هم تا کنون پرچم‌داری شناسایی آنان در صنوف خودشان را نکرده؛ بنابراین ما به شما این توفیق را تبریک می‌گوییم
 
 نماینده ولی‌فقیه در کرمان عنوان کرد: سومین نکته این است که خیلی از شهدا از سر سفره همین اصناف بلند شده‌اند این‌گونه که پدرش صنفی و بازاری بوده است و پسرش امروز در جمله شهدا نام دارد، خانواده و پدر شهیدند و صنفی هستند و این عزیزان در جامعه بزرگ اصناف هستند خانواده شهدا هم از تعداد آنان کمتر نیست.

 «جهاد با مال و جان؛ اصناف در دفاع مقدس، شریک خون شهدا»


وی مطرح کرد: رقم شما اصناف در جنگ، جهاد، جبهه با اصنافی که کنار هم قرار گرفته‌اید، خیلی بیشتر است، ضمن اینکه نسبت به کار بزرگی که اصناف در طول تاریخ دفاع مقدس انجام داد، هم نباید از آن غفلت کنیم، آن هم پشتیبانی از جبهه بود، تجهیز جبهه که جهاد با مال خودتان بود؛ لذا این هم بخش مهمی از حضور بچه‌های شما (اصناف) در دفاع مقدس است.
 
علیدادی سلیمانی مدعی شد: پس شما با مال خودتان جهاد کردید، با نفس خودتان که جانتان است جهاد کردید، خانواده شما درگیر این جنگ شده است و از اول انقلاب هم پای انقلاب بوده‌اید تا امروز، لذا نقش صنوف بر کسی پوشیده نیست.
 
نماینده ولی‌فقیه در کرمان خاطرنشان کرد: شما اصناف کرمان که پرچم را برداشته‌اید و جریان شهادت و ایثار را در مجموعه اصناف می‌خواهید رنگ واقعی‌اش را نشان دهید ضمن عرض تبریک به این همت شما از خداوند می‌خواهیم که شما را در همه جهات کمک کند و شهدا هم این امر خیر را بی‌شک جبران خواهند کرد.

شایان ذکر است؛ اعضای برگزارکننده اولین اجلاسیه شهدای اصناف در کرمان با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان کرمان دیدار و وی را به صورت رسمی جهت حضور در این اجلاسیه دعوت کردند.
 
 انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcb95b8grhbszp.uiur.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما