تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۵۱
۰
plusresetminus
فرمانده پاسگاه ویژه منابع طبیعی زرند خبر داد:

تشدید نظارت بر معادن زغال‌سنگ زرند

فرمانده پاسگاه ویژه منابع طبیعی زرند از تشدید بازدیدهای مستمر از معادن زغال‌سنگ شهرستان خبر داد.
تشدید نظارت بر معادن زغال‌سنگ زرند
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان»؛ به نقل از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان؛ اکبر مداحی‌نژاد از اجرای برنامه‌های نظارتی فشرده بر عملکرد معادن زغال‌سنگ در سطح منطقه خبر داد.

 فرمانده پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان زرند با تأکید بر اهمیت حیاتی حفظ عرصه‌های طبیعی در کنار فعالیت‌های اقتصادی اظهار کرد: نظارت بر معادن در دستور کار ویژه ما قرار دارد. بازدیدها به‌صورت منظم و در بازه‌های زمانی مختلف هفتگی، ماهانه و در مواردی که نیاز به پایش مستمر باشد روزانه توسط مأموران پاسگاه ویژه منابع طبیعی انجام می‌گیرد تا کوچک‌ترین انحراف از مجوزهای قانونی یا هرگونه تخریب در اراضی ملی بلافاصله رصد و برخورد قانونی لازم صورت پذیرد.

وی به بازدید تخصصی اخیر اشاره کرد و افزود: بازدید دقیقی که از وضعیت یکی از معادن فعال در منطقه دشتخاک صورت گرفت باهدف حصول اطمینان از عملیات استخراج، مطابق با ضوابط و قوانین بود.

مداحی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: حفاظت از انفال و ثروت‌های ملی یک تکلیف همگانی و درعین‌حال یک اولویت سازمانی است. از تمامی شهروندان فهیم و طبیعت دوست شهرستان زرند تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه آتش‌سوزی، تصرف یا تخریب منابع طبیعی، فوراً مراتب را از طریق سامانه‌های امداد جنگل و مرتع ۱۳۹ و ۱۵۰۴ به اطلاع نیروهای حفاظت منابع طبیعی برسانند تا در پاسداری از این سرمایه‌های ارزشمند سهیم باشند.

انتهای خبر/ م
  https://armanekerman.ir/vdci3razyt1awy2.cbct.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما