تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۵۸
۰
plusresetminus
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کرمان خبر داد:

صدور ۴۰۰۰ حواله کود، تضمین پایداری محصولات کشاورزی

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کرمان گفت: بیش از ۴ هزار حواله الکترونیکی برای توزیع کود یارانه‌ای تاکنون صادر شده است.
صدور ۴۰۰۰ حواله کود، تضمین پایداری محصولات کشاورزی
محمدمحسن قاسمی در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان» از عملیات موفق در تأمین نهاده‌های اساسی خبر داد و اعلام کرد: در راستای مبارزه با کمبودها، تأمین نهاده‌های کشاورزی و بهبود شرایط تولید بیش از ۴ هزار حواله الکترونیکی برای توزیع کود یارانه‌ای صادر شده است.
 
 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کرمان تأکید کرد: تا پایان مهرماه، یک هزار و ۳۶۸ تن انواع کود (ازت، فسفات و پتاس) در ۱۷ شهرستان توزیع شده است که این اقدام، تضمین‌کننده پایداری و کیفیت محصولات کشاورزی استان خواهد بود، همچنین، تأمین مستمر محموله‌های جدید و نمونه‌برداری دقیق از کودهای سولفات پتاسیم برای اطمینان از استاندارد بودن نهاده‌ها، از دیگر اولویت‌های این شرکت عنوان شد.
 
 وی ادامه داد: تا آخر مهرماه کارگزاران تحت پوشش این شرکت در ۱۷ شهرستان استان کرمان، مجموعاً یک هزار و ۳۶۸ تن انواع کودهای یارانه‌ای را بر اساس سهمیه به کشاورزان توزیع کردند، این کودها شامل انواع کودهای ازت، فسفات و پتاس بوده و باهدف تأمین نیازهای ضروری کشاورزان و افزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی در اختیار آنان قرار گرفته است.
 
 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان کرمان افزود: تعداد ۵۲۸ حواله الکترونیکی کود یارانه‌ای ویژه کشت محصولات گندم و جو برای کشاورزان صادر شده و به همین تعداد، میزان ۱۶۰ تن انواع کود یارانه‌ای تحویل داده شده است.
 
 قاسمی ادامه داد: در راستای استمرار روند تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن انواع کود یارانه‌ای ازت، فسفات و پتاس طی هفته گذشته برای کارگزاران کرمانی تأمین و توزیع شده است.
 
 وی تأکید کرد: مجموع ۲۰۰ تن کود سولفات پتاسیم گرانوله تخصیصی به استان، در تاریخ هفتم آبان‌ماه سال جاری، به میزان ۱۲۵ تن آن در انبار مرکزی شرکت تخلیه شده این محموله که تولید شرکت توسعه گستر کویر است، در راستای تأمین به‌موقع نیاز کشاورزان استان به کودهای پتاس وارد انبار مرکزی شد.
 
 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کرمان افزود: تضمین کیفیت نهاده‌های کشاورزی و اطمینان از توزیع کودهای استاندارد و مؤثر در مزارع استان کرمان از اولویت این شرکت است؛ لذا عملیات نمونه‌برداری از پارت چهارم کود سولفات پتاسیم گرانوله تولید شرکت توسعه گستر کویر یزد، هم انجام شده و منتظر تأیید و یا عدم تأیید آن از سوی آزمایشگاه هستیم.
 
 قاسمی افزود: در نیمه دوم مهرماه سال جاری مقدار ۴۵ تن انواع کود کشاورزی ازت و فسفات بین کشاورزان شهرستان بافت، میزان ۲۴۱ تن انواع کود یارانه‌ای ازت، فسفات و پتاس هم در شهرستان بردسیر و میزان ۲۲۷ تن انواع کودهای یارانه‌ای در شهرستان سیرجان بین کشاورزان توزیع شد.
 
 وی ادامه داد: در هفت‌ماهه نخست سال جاری میزان ۹۱ تن کود کشاورزی اوره از طریق انبارهای تحت پوشش این مدیریت، پتروشیمی‌ها و مبادی‌ها بین کارگزاران شهرستان ریگان و بیش از یک هزار و ۳۷۰ تن انواع کود یارانه‌ای در شهرستان زرند میان کشاورزان توزیع شده است.
 
 انتهای خبر/ طهماسبی
  https://armanekerman.ir/vdcjh8evouqeiaz.fsfu.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما