باشگاه پرسپولیس از مس رفسنجان به دلیل استفاده از بازیکن این تیم و مصدومیت او شکایت کرد.
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان» یاسین سلمانی پس از نیمفصل عجیب در پرسپولیس که فقط سه بار بهعنوان یار جانشین، حضور کوتاهمدت مقابل ملوان انزلی، استقلال خوزستان و پیکان داشت، در نقلوانتقالات زمستانی اقدام به جدایی کرد، اما قرمزها با شرایط صدور رضایتنامه وی مخالفت نمودند تا این بازیکن نتواند به مس رفسنجان برود.
باوجوداینکه بحث انتقال سلمانی به مس رفسنجان وجود داشت و حتی در اردوی نیمفصل در دبی نیز قرمزها را همراهی نکرد، اما باشگاه پرسپولیس به این بازیکن رضایتنامه نداد و حالا هم او را با یک دردسر مواجه کرد.
در پی حضور یاسین سلمانی بازیکن تیم پرسپولیس در تمرینات و بازیهای دوستانه تیم مس رفسنجان در نیمفصل که منجر به آسیب این بازیکن شد به همین دلیل امروز باشگاه پرسپولیس از باشگاه مس رفسنجان شکایت کرد.
سلمانی در اقدامی عجیب همراه با پرسپولیسیها به اردوی قطر نرفت و درحالیکه تحت قرارداد پرسپولیس است به تمرینات مس رفسنجان رفت که در یکی از بازیهای تدارکاتی این تیم مصدوم شد و حالا باشگاه پرسپولیس نیز به همین علت از قعرنشین لیگ برتر شکایت کرد.
منبع: ورزش سه
انتهای خبر/ پسند https://armanekerman.ir/vdciy5azzt1awp2.cbct.html