تاریخ انتشار :شنبه ۷ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۰۹:۰۷
۰
plusresetminus
کارگردان نمایش عروسی خون مطرح کرد:

اکران نمایش‌نامه عروسی خون تمدید نمی‌شود

کارگردان نمایش عروسی خون از پایان اجرای این نمایش در هشتم شهریور ماه خبر داد و گفت: این تاریخ تمدید نمی‌شود.
اکران نمایش‌نامه عروسی خون تمدید نمی‌شود
حسین اسحاقی در حاشیه تماشای نمایش عروسی خون در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ با ابراز خرسندی از پویایی فضای هنری استان اظهار کرد: به لطف خداوند متعال، چراغ تئاتر در کرمان، چه در مرکز استان و چه در سایر شهرستان‌ها، روشن‌تر از همیشه می‌درخشد. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان افزود: ما در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، هنر تئاتر را به عنوان یک هنر مادر و زیربنایی در اولویت قرار داده‌ایم و با تکیه بر شعار همواره تئاتر، تمام تلاش خود را برای تداوم این جریان هنری به کار بسته‌ایم.
 
وی با اشاره به حضور فعال هنرمندان در صحنه‌ها حتی در شرایط دشوار بیان کرد: حتی پیش از شرایط کنونی و دوران‌های جنگ تحمیلی رمضان، کمتر شبی را در کرمان سراغ داشتیم که شاهد اجرای تئاتر نباشیم. 
اسحاقی اظهار کرد: هنرمندان تئاتر کرمان همواره پای کار بوده‌اند؛ چه در اجرای نمایش‌های میدانی و تجمعات مردمی و چه در تولید آثار فاخر که با استقبال بسیار خوب و دلگرم‌کننده مردم استان مواجه شده است.
 
وی با یادآوری رویدادهای هنری سال گذشته تصریح کرد: در سالی که گذشت، تلاش کردیم با برگزاری جشن همواره تئاتر و جشنواره تئاتر استانی، رویدادهایی در شأن و جایگاه هنرمندان استان رقم بزنیم. 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همچنین میزبانی بخش افتتاحیه جشنواره تئاتر فجر با حضور صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بازتاب بسیار مثبتی در سطح ملی داشت و نشان داد که ظرفیت تئاتر کرمان تا چه حد بالاست.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان ضمن دعوت از تمامی هنرمندان برای حضور پررنگ‌تر در صحنه‌ها گفت: ما با تمام وجود در خدمت هنرمندان هستیم و برای سال جاری نیز برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده‌ایم. حضور گروه‌های نمایشی و اجرای آثار مختلف، برای ما مایه افتخار است.
اسحاقی در پایان ضمن قدردانی از عوامل نمایش عروسی خون و سایر گروه‌های فعال تئاتری افزود: از تمامی هنرمندان و دست‌اندرکاران این نمایش که تلاش‌های ارزنده‌ای داشته‌اند تشکر می‌کنم. سناریوی عروسی خون را مطالعه کرده‌ام و شنیده‌های امیدوارکننده‌ای از کیفیت این اثر دارم.
 
جابر منظری توکلی نیز در گفتگو با خبرنگار «راه آرمان»؛ گفت: نمایش عروسی خون، نوشته‌ فدریکو گارسیا لورکا که از آثار شاخص و کلاسیک تئاتر قرن بیستم به شمار می‌رود، هم‌اکنون در شهر کرمان به روی صحنه رفته است.
 
 کارگردان این اثر، با تأکید بر دلایل انتخاب این نمایشنامه برای اجرا توسط هنرجویان آموزشگاه صحنه، گفت: این متن به دلیل ساختار شاعرانه و فضای دوگانه‌ رئال و سورئال، ظرفیت‌های بسیار بالایی برای هنرجویان بازیگری دارد تا بتوانند انواع سبک‌های بازیگری را در آن تجربه و محک بزنند.
 
وی افزود: شاعرانگی متن و بهره‌مندی از ترجمه‌ای بسیار قوی، به گروه ما این امکان را داد تا با تکیه بر توان هنرجویان، اجرایی باکیفیت و استاندارد را برای مخاطبان به نمایش بگذاریم؛ اثری که خوشبختانه توانسته نظر همزمانِ حرفه‌ای‌های تئاتر و تماشاگران عادی را به خود جلب کند.
 
منظری توکلی در پایان با اشاره به بازه‌ زمانی اجراها تصریح کرد: این نمایش که از ۲۶ مردادماه به روی صحنه رفته است، تا هشت شهریور ماه به کار خود ادامه خواهد داد. با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده و واگذاری سالن به گروه تئاتری بعدی در پایان این بازه، امکان تمدید اجرا وجود نخواهد داشت.
 
انتهای خبر/ صبوری
https://armanekerman.ir/vdcc1mqs02bqpp8.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما