تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۱۲:۴۳
۰
plusresetminus
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری کرمان مطرح کرد:

اصلاح طرح ترافیکی میدان شورا برای کاهش ازدحام ترافیکی

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرمان، گفت: اصلاح طرح میدان شورا با هدف کاهش ازدحام ترافیکی و نارضایتی شهروندان انجام شد.
اصلاح طرح ترافیکی میدان شورا برای کاهش ازدحام ترافیکی
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ طرح ترافیکی میدان شورا در سال‌های اخیر یکی از موضوعات بحث‌برانگیز ترافیکی شهر کرمان بوده است؛ طرحی که با هدف مدیریت جریان تردد و توزیع بار ترافیکی در معابر اطراف میدان اجرا شد، اما تغییر مسیرها و یک‌طرفه شدن برخی معابر، در مقاطعی گلایه و نارضایتی بخشی از شهروندان و رانندگان را به همراه داشت.
حالا با گذشت زمان و اجرای اصلاحات جدید، مسئولان ترافیکی شهر می‌گویند طرح از مرحله آزمون اولیه عبور کرده و به مرحله تثبیت رسیده است؛ با این حال قرار نیست تغییرات در شبکه ترافیکی شهر متوقف شود.
 
دوطرفه شدن مسیر جدید؛ برای توزیع بار ترافیکی
 
وحید خلیفه، مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ درباره تغییرات اخیر در محدوده میدان شورا و دو طرفه شدن مسیر خیابان پاسداران اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که از ابتدا پیش‌بینی می‌شد، نیاز به بررسی طرح در مدل جامع ترافیکی شهر بود تا اصلاحات در مقیاس کلان و خرد مورد ارزیابی قرار گیرد.
 
وی افزود: در مدل‌های کلان‌نگر و خردنگر، دوطرفه شدن مسیر جدید در محدوده فرمانداری نتایج نسبتاً مناسبی داشته است؛ البته ممکن است بخشی از رانندگان همچنان تمایل داشته باشند برای حرکت به سمت شمال یا شمال‌شرق از مسیر قبلی و میدان بسیج استفاده کنند.
 
خلیفه ادامه داد: هدف اصلی از این تغییر، توزیع بار ترافیکی و کاهش فشار واردشده به محدوده میدان بسیج، استانداری و شهرداری است؛ مناطقی که در برخی ساعات با ازدحام شدید ترافیکی مواجه می‌شوند.
 
تغییر زمان چراغ‌ها بدون افزایش تأخیر در مسیرهای دیگر
 
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرمان درباره وضعیت چراغ‌های راهنمایی در چهارراه پاسداران نیز گفت: در این تغییرات، قرار بر این نیست که سیکل کلی چراغ چهارراه پاسداران تغییر کند.
 
وی توضیح داد: چراغ این چهارراه هوشمند است و قرار است بخشی از زمان اختصاص‌یافته از سمت میدان شورا به مسیر جدید در چهارراه پاسداران اختصاص پیدا کند، به‌گونه‌ای که حداقل و حداکثر زمان چراغ حفظ شود و رانندگانی که از شمال یا شرق وارد محدوده می‌شوند، با تأخیر بیشتری مواجه نشوند.
 
خلیفه تأکید کرد: در مجموع، تغییرات انجام‌شده در شبکه نتایج مناسبی داشته است.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح ترافیکی میدان شورا با وجود مخالفان و موافقان همچنان ادامه خواهد داشت، گفت: از نظر ما این طرح تقریباً تثبیت شده است و در ادامه تنها باید اصلاحات مورد نیاز آن انجام شود.
 
خلیفه افزود: این طرح از ابتدا قرار بود به عنوان یک پایلوت در سطح شهر اجرا شود تا رفتارهای ترافیکی مردم رصد و پایش شود و بر اساس نتایج، اصلاحات لازم صورت گیرد و طرح به بهترین حالت برسد.
وی ادامه داد: اکنون با تثبیت طرح و دریافت بازخوردهای مناسب، تمرکز باید بر نقاط دیگری از شبکه معابر شهر باشد که در ساعات اوج ترافیک با مشکلات جدی مواجه هستند.
 
خیابان‌هایی که در پیک ترافیک قفل می‌شوند
 
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرمان با اشاره به برخی معابر پرترافیک شهر گفت: خیابان‌های خواجو، مطهری و فلسطین از جمله نقاطی هستند که در ساعات اوج ترافیک با مشکل مواجه‌اند و در برخی مواقع شهروندان حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه معطلی را تجربه می‌کنند.
 
خلیفه تأکید کرد: باید برای این معابر نیز راهکار مناسبی پیدا شود تا مشکلات ترافیکی آنها کاهش یابد.
 
یک‌طرفه شدن معابر و تقویت حمل‌ونقل عمومی
 
وی همچنین درباره ارتباط مدیریت ترافیک با حمل‌ونقل عمومی اظهار کرد: در مسیرهایی که یک‌طرفه می‌شوند، امکان مدیریت بهتر حمل‌ونقل عمومی نیز فراهم می‌شود.
 
خلیفه گفت: با یک‌طرفه شدن مسیرها، می‌توان حمل‌ونقل عمومی را بهتر مدیریت و تقویت کرد و در صورت نیاز، برای برخی مسیرها خط ویژه نیز در نظر گرفت.
 
هدف؛ کاهش فشار ترافیکی میدان بسیج
 
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری کرمان در جمع‌بندی درباره تغییرات اخیر گفت: هدف از دوطرفه کردن مسیر جدید، کاهش بار ترافیکی محدوده میدان بسیج و مقابل استانداری و شهرداری است؛ مناطقی که در برخی ساعات شاهد ازدحام شدید هستند.
وی افزود: با توزیع بهتر جریان ترافیک، می‌توان بخشی از فشار موجود در این محدوده را کاهش داد و در نهایت از میزان نارضایتی شهروندان کاست.

انتهای خبر/ پسند 
https://armanekerman.ir/vdcdn50fnyt0kk6.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما