تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۰۵:۰۰
۰
plusresetminus
مطالبه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از استاندار کرمان:

استاندار برای تکمیل بیمارستان بم پای کار بیاید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به کندی روند تکمیل بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی، خواستار ورود مستقیم استاندار کرمان برای مجاب کردن صنایع بزرگ استان به مشارکت در تکمیل این پروژه شد.
استاندار برای تکمیل بیمارستان بم پای کار بیاید
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ بیمارستان ۲۰۵ تختخوابی بم سال‌هاست در مسیر تکمیل قرار دارد، اما محدودیت منابع و کندی تأمین اعتبار، روند اجرای این پروژه درمانی را با چالش مواجه کرده است؛ موضوعی که پیش‌تر نیز در گزارش «بیمارستان بم نباید پشت دیوار اعتبار بماند» مورد مطالبه قرار گرفته بود.
حالا  دکتر علی رادفر رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری از پیگیری‌های مستمر برای عبور پروژه از گره اعتباری خبر می‌دهد و می‌گوید علاوه بر اعتبارات وزارت بهداشت، مسیرهای دیگری برای تأمین منابع مالی این بیمارستان دنبال شده است.
 
وام ۵۰۰ میلیاردی در آستانه اجرا
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده از وزارت بهداشت و دستگاه‌های ملی، اظهار کرد: با توجه به محدودیت اعتبارات در سطح کشور، سرعت پروژه کمتر از چیزی است که انتظار داریم؛ بنابراین مجبوریم از مسیرهای دیگری برای تأمین مالی استفاده کنیم.
 
وی افزود: یکی از این مسیرها استفاده از تسهیلات بانکی است که در همین زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده و همراهی وزیر، دریافت ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از بانک رفاه در دستور کار قرار گرفته و دستور آن نیز در سازمان برنامه و بودجه صادر شده است.
به گفته رادفر، این تسهیلات قرار است برای ادامه روند اجرای پروژه مورد استفاده قرار گیرد و بانک نیز منابع را به پیمانکار پرداخت کند تا روند پیشرفت بیمارستان سرعت بیشتری بگیرد.
 
چشم امید به ظرفیت صنایع کرمان
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم در ادامه، استفاده از ظرفیت صنایع بزرگ استان را یکی دیگر از راه‌های تأمین منابع مورد نیاز پروژه دانست و از شرکت‌های بزرگ معدنی و صنعتی خواست در تکمیل این بیمارستان مشارکت کنند.
 
وی با اشاره به ظرفیت قانونی بند «خ» ماده ۲۰ گفت: شرکت‌های بزرگ می‌توانند از این ظرفیت قانونی برای مشارکت در پروژه‌های دارای اولویت استفاده کنند و در مقابل، از معافیت مالیاتی متناسب با میزان مشارکت بهره‌مند شوند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با تأکید بر اینکه اقدامات لازم در سطح استان و وزارتخانه انجام شده است، گفت: در سطح استان با مدیرکل امور مالیاتی و مدیرکل برنامه و بودجه جلساتی برگزار و موضوع بررسی شده و حتی برای رفع دغدغه شرکت‌ها درباره تضمین برخورداری از معافیت مالیاتی، هماهنگی‌های لازم انجام گرفته است.
 
مطالبه مستقیم از استاندار

رادفر با بیان اینکه هنوز مشارکت مورد انتظار شرکت‌های بزرگ در این پروژه محقق نشده است، از استاندار کرمان خواست برای فعال شدن این ظرفیت، مستقیماً وارد موضوع شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم گفت: اگر استاندار کرمان مستقیماً ورود کند و شرکت‌های بزرگ را برای کمک به این پروژه مجاب کند، بیمارستان بم می‌تواند از وضعیت فعلی خارج شود و روند تکمیل آن سرعت بگیرد.
 
وی با اشاره به رایزنی با مسئولان شرکت‌های بزرگ معدنی استان افزود: انتظار داریم جلسه‌ای با حضور استاندار، مدیران صنایع بزرگ و مسئولان مرتبط برگزار شود تا ظرفیت معافیت مالیاتی و مشارکت صنایع برای تکمیل بیمارستان بم به‌صورت جدی دنبال شود.
 
بیمارستان بم؛ مطالبه‌ای فراتر از یک پروژه
 
رادفر با تأکید بر اهمیت این پروژه برای شرق استان کرمان، مشارکت صنایع در تکمیل بیمارستان را اقدامی در حوزه سلامت مردم دانست و گفت: این پروژه صرفاً یک طرح عمرانی نیست، بلکه مستقیماً با سلامت مردم شرق استان کرمان ارتباط دارد.
 
وی همچنین با اشاره به طولانی شدن روند اجرای پروژه، خواستار تداوم پیگیری‌ها برای افزایش سرعت عملیات اجرایی شد و تأکید کرد که مجموعه دانشگاه علوم پزشکی بم برای استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اعتباری موجود، پیگیری‌های خود را ادامه خواهد داد.
 
حالا مطالبه روشن است؛ ورود استاندار و پای کار آمدن صنایع بزرگ.

انتهای خبر/ پسند 
https://armanekerman.ir/vdcdz50f5yt0k96.2a2y.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما