تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۲۹
۰
plusresetminus
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان عنوان کرد:

آزادی ۱۰ زندانی به مناسبت هفته دفاع مقدس

مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس، زمینه آزادی ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد در استان کرمان با مشارکت خیران و همراهی نیکوکاران فراهم شد.
آزادی ۱۰ زندانی به مناسبت هفته دفاع مقدس
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان »سیدحجت‌الله موسوی‌قوام سه‌شنبه هفتم مهرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اقدامات ستاد دیه فقط در راستای کمک به زندانیان نیازمند و آبرومند جرائم غیرعمد است.
 
وی با اشاره به آزادی ۱۰ زندانی واجد شرایط در هفته دفاع مقدس، افزود: کل مبلغ بدهی این افراد بیش از ۱۷۸۸ میلیارد ریال بوده که با تلاش نمایندگان ستاد دیه در سطح زندان‌های استان بیش از ۱۷۳۲ میلیارد ریال تخفیف و رضایت شاکیان اخذ شده و در نهایت با پرداخت مبلغ ۳۲ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال از محل کمک‌های مردمی، خیران و تسهیلات قرض الحسنه بانک‌های عامل این تعداد از مددجویان از زندان آزاد می‌شوند .
 
موسوی با تأکید بر ضرورت مشارکت خیران و همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط با ستاد دیه، گفت: پیشگیری از وقوع جرم نیازمند هم‌افزایی و اقدام هماهنگ میان مجموعه‌های مختلف و همراهی مردم است.
 
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان افزود: حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر، افزایش آگاهی عمومی و فراهم‌کردن زمینه دسترسی افراد به مشاوره و خدمات حمایتی می‌تواند در کاهش زمینه‌های بروز آسیب و جرم مؤثر باشد. خیران نیز با مشارکت در برنامه‌های اجتماعی و حمایتی، در تقویت این مسیر نقش مهمی دارند.
 
موسوی با اشاره به اینکه کاهش ورود افراد به چرخه جرم، در کنار حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد و خانواده‌های آنان اهمیت دارد؛ بر تداوم همکاری نهادهای مسئول و استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیران تأکید کرد.
 
مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان در پایان خواستار تقویت برنامه‌های پیشگیرانه و گسترش مشارکت‌های مردمی برای حمایت ازخانواده‌های نیازمند و کاهش آسیب‌های اجتماعی شد.‌

منبع:ایسنا کرمان 

انتهای خبر/حسینی
https://armanekerman.ir/vdchx6nzx23nmvd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین