تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۰۹:۳۵
۰
plusresetminus
برای کرمانی‌ها خبر خوش داریم؛

خانه کاراته پس از ۱۷ سال در مسیر افتتاح

استاندار کرمان پس از مطالبه نایب‌قهرمان نوجوان کاراته آسیا، از خانه کاراته استان بازدید کرد و از اختصاص اعتبار استانی برای تکمیل این پروژه خبر داد.
خانه کاراته پس از ۱۷ سال در مسیر افتتاح
به گزارش پایگاه خبری «راه آرمان» به نقل از روابط‌عمومی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان، محمدعلی طالبی استاندار کرمان در بازدید از روند پیشرفت فیزیکی خانه کاراته کرمان که به اتفاق حجت سلطانی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان کرمان صورت گرفت، با اشاره به ظرفیت‌های مجموعه ورزشی امام علی(ع) اظهار کرد: برای این مجموعه یک برنامه ویژه داریم و ظرفیت بسیار خوبی در آن وجود دارد.

وی افزود: می‌توان از طریق مولدسازی و مشارکت با سرمایه‌گذاران، فضاهای ورزشی این مجموعه را تکمیل کرد و برخی تأسیسات و سالن‌های مورد نیاز را نیز ایجاد کرد.

طالبی با اشاره به شرایط مالی دولت تصریح کرد: در شرایط بی‌پولی دولت، باید از ظرفیت‌های موجود و روش‌هایی مانند مولدسازی و مشارکت با سرمایه‌گذاران برای تکمیل زیرساخت‌های ورزشی استفاده کنیم.

استاندار کرمان درباره آخرین وضعیت خانه کاراته نیز گفت: بازدید امروز برای بررسی آخرین وضعیت پروژه خانه کاراته استان کرمان انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه تا این مرحله پیشرفت کرده است و ان‌شاءالله از اعتبارات استان برای افتتاح آن کمک می‌کنیم تا خانه کاراته استان کرمان در اسرع وقت تکمیل شود.

طالبی در پایان با اشاره به گزارش حجت سلطانی‌نژاد، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان استان کرمان، ابراز امیدواری کرد خانه کاراته استان کرمان در دهه فجر به بهره‌برداری برسد.

این بازدید پس از مطالبه محمد انکوتی، نایب‌قهرمان نوجوان کاراته آسیا در مسابقات اردن، انجام شد؛ انکوتی چندی پیش از استاندار کرمان خواسته بود با حضور در خانه کاراته، آخرین وضعیت این پروژه را بررسی کند.

انکوتی با اشاره به طولانی شدن روند ساخت این مجموعه گفته بود: عملیات ساخت خانه کاراته استان کرمان از یک سال پیش از تولد من آغاز شده و پس از آن نیز هر مدیرکل و سرپرست هیئتی که آمده، قول افتتاح آن را تا یک سال بعد داده است.

اکنون پس از حدود ۱۷ سال، خانه کاراته کرمان با وعده تأمین اعتبار استانی و هدف‌گذاری برای بهره‌برداری در دهه فجر، یک گام دیگر به پایان انتظار طولانی ورزشکاران این رشته نزدیک شده است.
انتهای خبر/ پسند https://armanekerman.ir/vdcgn79qzak9nz4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین