تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۷:۵۷
۰
plusresetminus
در سال های اخیر اینترنت نقش مهمی در روال زندگی نوجوانان و جوانان ایفا می‏کند و باعث شده که آنها به جای تعامل با دوستان و والدین‏شان از اینترنت و شبکه‏ های اجتماعی استفاده نمایند، که این امر باعث شده است، این افراد کمتر در جمع حضور داشته و در نهایت این موضوع باعثِ انزوا آنها شده است.
انزوای اجتماعی در حوزه رسانه
به گزارش ؛راه آرمان؛ در سال های اخیر اینترنت نقش مهمی در روال زندگی نوجوانان و جوانان ایفا می‏کند و باعث شده که آنها به جای تعامل با دوستان و والدین‏شان از اینترنت و شبکه‏ های اجتماعی استفاده نمایند ، که این امر باعث شده است، این افراد کمتر در جمع حضور داشته و در نهایت این موضوع باعثِ انزوا آنها شده است.
هر چند اینترنت مرزها را از بین برده و باعث شده فرد بتواند با افراد دیگری که صدها کیلومتر با او فاصله دارند ارتباط برقرار کند اما باید گفت: این ارتباط یک ارتباط مجازی است و هیچگاه واقعی نخواهد بود.
از تاثیرات مثبت اینترنت می‏توان به موارد زیر اشاره کرد: ارتباط بدون واسطه با دنیای خارج (صوتی، تصویری، نوشتاری)
• استفاده از داده های اینترنتی بسیار ارزشمند.
• ایجاد محیطی برای ارائۀ اطلاعات دلخواه با فضای بسیار جذاب 
از تاثیرات منفی ای حوزه می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
• فقدان گفتگوهای درون خانوادگی.
• وجود سایت‏های حاوی تصاویر مستهجن که خلاف عفت عمومی بوده و دسترسی راحت تمامی رده های سنی به آنها.
• اعتیاد جوانان به شبکه های اجتماعی و گردش های مجازی بی‏هدف
• سرقت اطلاعات 
در مورد آثار مخرب شبکه‏ های اجتماعی نیز می‏توان به آسیب‏های ناشی از استفاده نامناسب از این شبکه‏ها، از روابط نامشروع و خیانت زوجین گرفته تا تسهیل نفوذ به حریم خصوصی خانواده ‏ها اشاره کرد که شاید هیچوقت جبران پذیر نباشند.
در پی این تأثیرات ، پیامدهای سنگین دیگری هستند از جمله شکست‏های عاطفی که باعث مرگ تدریجی افراد و از بین رفتن روح و سرزندگی جامعه میشوند.
از دیگر آثار مخرب این ابزارهای ارتباطی افزایش نرخ طلاق است که باعث کاهش اعتبار و ارزش‎های معنوی جوامع است. اما این‏ها مشکلاتی هستند که شبکه‏ های اجتماعی در بُعد اجتماعی در پی آورده اند. مشکلات فردی نیز در پی استفاده کنترل نشده از شبکه‏های اجتماعی به وجود می‏آیند که از جمله آنها می‏توان به آسیب‏هایی که به بینایی افراد وارد میشود، بر هم خوردن نظم خواب و برنامۀ روزمره، چاقی و تنبلی جسم، کاهش توانایی‏های ذهنی و در نتیجه افت تحصیلی دانش آموزان و دور شدن از اهداف مهم زندگی فردی را نام برد.

✍️نویسنده:دکتر میثم آبدری

انتهای پیام/تاج الدینی
https://armanekerman.ir/vdcj8tevxuqe8yz.fsfu.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما