تاریخ انتشار :شنبه ۷ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۰۹:۳۵
۰
plusresetminus
جنگ تحمیلی را دشمن برای خاموش کردن انقلاب اسلامی به راه انداخت، اما همین جنگ تحمیلی ملت ایران را قوی‌تر کرد.
همچنان دفاع مقدس
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری «راه آرمان»؛ ۴۴ سال پیش وقتی صدام برای فتح ایران اولین تیر را شلیک کرد و سرمست از پشتیبانی قدرت‌های بزرگ دنیا و با خیال عدم سازمان‌یافتگی نظام جمهوری اسلامی در اولین سال‌های پیروزی و استقرارش، برای یک پیروزی بزرگ، جنگی را آغاز کرد که فکرش را هم نمی‌کرد در نهایت با پیروزی ملت ایران خاتمه یابد.

در واقع جنگ تحمیلی را دشمن برای خاموش کردن انقلاب اسلامی به راه انداخت، اما همین جنگ تحمیلی ضمن اینکه ملت ایران را قوی‌تر کرد، باعث شعله‌ورتر شدن نیروی انقلاب و روحیه انقلابی در خارج از مرزهای ایران و تشکیل محور مقاومت در منطقه شده است.

اکنون یک‌سال از عملیات طوفان‌الأقصی نیز می‌گذرد و این عملیات از نظر ماهیت، محتوا و نتیجه شباهت‌های زیادی با دوران دفاع مقدس دارد و می‌توان گفت مجاهدت جانانه فلسطینی‌ها و مردم مظلوم غزه در نوع جنگ، نحوه آغاز، دلیل وقوع و صف‌بندی‌های دو سوی جنگ در امتداد دفاع هشت ساله ملت ایران است.

البته شرایط امروز فلسطین با ایران زمان دفاع مقدس دارای تفاوت‌هایی است؛ در زمان جنگ عراق علیه ایران، جمهوری اسلامی از اول تا آخر جنگ تقریباً تنها بود، اما امروز ملت فلسطین وضع آن روز ایران را ندارد و یک جبهه منطقه‌ای با قدرت و حتی حضور فیزیکی در جنگ، از فلسطینی‌ها حمایت می‌کند.

امروز وضع جبهه مقاومت از نظر تسلیحاتی و مالی بسیار بهتر از وضع تسلیحاتی و مالی ایران در دوران دفاع مقدس است. البته در کنار توان مالی و سطح تسلیحاتی، چهار عنصر اهداف جنگی، روحیه، پایمردی و مشروعیت، در نهایت نتیجه جنگ‌ها را رقم می‌زند و برای محور مقاومت یک افق روشن به حساب می‌آید.


امروز و پس از گذشت یک سال از حمله نظامی صهیونیست‌ها به غزه که علی‌رغم جنایات جنگی گسترده در رسیدن به اهداف اعلام شده با شکست همراه بودند، رژیم صهیونیستی برای جبران شکست خود بر لبنان تمرکز کرده است که از چند حیث قابل تجزیه و تحلیل است.

رژیم صهیونیستی در حالی برای آرام‌سازی جبهه شمالی فلسطین، تمرکز عملیاتی خود را متوجه حزب‌الله لبنان کرده که در واقع این خودش اعتراف به شکست است؛ چرا که اگر علی‌رغم یک سال جنگ، مقاومت غزه شکست خورده بود، دلیلی بر لشکرکشی رژیم به شمال برای آرام‌سازی آن وجود نداشت.

اسرائیل در جایی بر طبل جنگ می‌کوبد که آن را تجربه کرده و تاکنون دو بار از منطقه جنوبی لبنان ‌گریخته و خودشان معترف هستند که امروز قدرت حزب‌الله لبنان نسبت به سال ۲۰۰۶، حداقل ۲۰ برابر شده و از نظر اجتماعی نیز جامعه لبنان در مواجهه با حمله رژیم صهیونیستی به جنوب، منسجم‌تر است.

بنابراین دور کردن حزب‌الله و نیروهای یگان رضوان از مرزهای جنوبی لبنان به آن سوی رودخانه لیتانی، با تجاوزات هوایی رژیم صهیونیستی، امکان‌پذیر نیست و حتی اگر در ذهن مقامات رژیم صهیونیستی، حمله زمینی به جنوب لبنان، به عنوان مقدمه لازم برای تسلیم کردن مقاومت نقش بسته، احمقانه است.

حملاتی که حزب‌الله با موشک‌های فادی یک و فادی دو به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی در شمال شهر حیفا در دو روز متوالی انجام داد و شلیک ۳۵ موشک به شهر صفد و مراکزی در الجلیل سفلی، نشان می‌دهد که تجاوزات دشمن صهیونیستی به جنوب لبنان، مردم و مقاومت را نمی‌ترساند و آن‌ها را تسلیم نخواهد کرد.

تحلیل‌گران صهیونیست معترف هستند که در جنگ گسترده با حزب‌الله، تل‌آویو مانند شهر سدیروت، بزرگ‌ترین شهرک اطراف غزه، موشک‌باران خواهد شد، با این تفاوت که موشک‌های حزب‌الله بسیار قدرت‌مندتر و دقیق‌تر از موشک‌های حماس هستند و توان ویران‌گری آن‌ها نسبت به موشک‌های فلسطین بسیار بیش‌تر است.

نتانیاهو همان‌طور که در وعده خود برای شکست مقاومت فلسطین و بازگرداندن اسرای صهیونیست از غزه با زور نظامی، ناکام ماند، این بار نیز که وعده بازگرداندن شهرک‌نشینان صهیونیست به شمال فلسطین اشغالی را داده، مجدداً طعم شکست را خواهد چشید و در باتلاق خونین لبنان غرق خواهد شد.

نویسنده: علی خضریان 
منبع: فارس
انتهای خبر/ن  https://armanekerman.ir/vdcevx8zwjh8eoi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما