تاریخ انتشار :دوشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۵۶
۰
plusresetminus
دو تن از بانوان خانواده شهدا در میزگرد رسانه ای تأکید کردند: اولین کاری که یک جوان باید انجام دهد این است که باید خود را دریابد و خودسازی را از خود را آغاز کند؛ چرا که غیر از راه خدا که به خدا و ائمه علیه السلام ختم می شود هیچ راهی برای جوان نمی ماند که بخواهد هدایت و عاقبت به خیر شود.
توجه شهیدان به تأکیدات امام راحل در زمینه خودسازی/ ضرورت جاری و ساری بودن آرمان های شهدا در جامعه
به گزارش راه آرمان؛ ایام هفته گرامیداشت مقام مادر و زن را سپری می کنیم؛ ایامی که فرصت قدردانی از مادران سرزمین مان و به ویژه مادران، همسران و خواهران شهدا و خانواده ایثارگران است.

این پایگاه خبری به مناسبت این ایام میزگردی را با حضور دو تن از بانوان خانواده شهدا را برگزار کرده که مشروح این میزگرد را در گزارش زیر می خوانید.

ملیحه ابراهیمی همسر شهید علیرضا اشرف گنجویی گفت: همسرم در سال 1341 در مشهد به دنیا آمد؛ به دلیل آنکه پدر همسرم از نیروهای ارتش بود، آنها در آنجا زندگی می کردند. علیرضا در سال 1358 دیپلم خود را گرفت و به دلیل آنکه علاقه بسیار زیادی به ارتش داشت در دانشگاه افسری امام علی علیه السلام تهران ثبت نام کرد.

وی ادامه داد: تحصیلات شهید اشرف گنجویی از سال 1359 شروع و تا سال 1363 ادامه داشت و زمانی که درس وی تمام شد به لشکر 88 زاهدان افتادند و در ابتدا به عنوان مسئول آموزشی عقیدتی و سیاسی ارتش مشغول به کار بود و ما هشت ماه در زاهدان زندگی کردیم و پس از آن که لشکر به سمت گیلان غرب و غرب کشور منتقل شد، بنا به علاقه همسرم به آن منطقه رفتند.

ابراهیمی افزود: شهید اشرف گنجویی تا سال 1366 به طور پیوسته به منطقه می رفت و هر بار به مدت چهل روز در منطقه حضور داشتند و ده الی پانزده روز به مرخصی می آمد و در 27 تیر سال 1366 به دلیل تیری که شهید اشرف گنجویی در منطقه خورده بود و تپه دست عراقی ها بود، همسرم نزدیک به 24 سال مفقودالاثر بود و در سال 1390 پیکر ایشان به میهن بازگشت.



یاد خدا و اهل بیت (ع) آرامش دهنده قلوب همسران شهدا است

همسر شهید اشرف گنجویی بیان کرد: در ایامی که پیکر همسرم مفقودالاثر بود تنها مسئله ای که موجب آرامش من می شد یاد خدا و اهل بیت علیه السلام بود؛ چرا که الگو ما خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها، حضرت زینب کبری سلام الله علیها است.

وی افزود: در روضه ها و زندگی ائمه شنیدیم و خوانده ایم که اهل بیت علیه السلام زندگی پر فراز و نشیبی را داشته اند و با نگاه به زندگی شهدا نیز متوجه می شویم که آنها زندگی بسیار سختی را داشته اند و خود آنان نیز گفته اند که شاید علت موفقیت آنها به دلیل پشتیبانی خانواده ها و همسرانشان از آنها بوده است که اگر آنها همکاری نمی کردند، موفق نمی شدند.

ابراهیمی عنوان کرد: در آن زمان شرایط به گونه ای بود که بانوان مشوق حضور همسران خود در جبهه بودند، به عنوان مثال من خودم در نامه هایی که به همسرم در دوران جنگ می فرستادم از او پشتیبانی می کردم و با آیات و احادیث قرآن او را دلداری می دادم و البته خودشان نیز اهل عمل بودند و با اعتقاد مسیر خود را انتخاب کرده بودند.

توجه شهیدان به تأکیدات امام راحل در زمینه خودسازی/ لزوم توجه جوانان به امر خودسازی

وی با اشاره به اینکه محمدرضا ابراهیمی، برادرم از شهدای دفاع مقدس است که در عملیات بدر به شهادت رسید، اظهار کرد: با نگاه به زندگی شهدا متوجه می شویم که اولین کاری که آنها برای خودشان انجام دادند با توجه به تأکیدات امام راحل خودسازی بود؛ برادرم در سن شانزده سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شد اما او از سیزده سالگی که هنوز به سن تکلیف نرسیده بود، نماز خود را ترک نمی کرد.

خواهر شهید ابراهیمی ادامه داد: دفترچه ای را برای محاسبه نفس خود داشت و مسائلی از جمله نماز اول وقت، غیبت کردن، نگاه به نامحرم، توجه به درس، نخواندن تعقیبات نماز و غیره را محاسبه می کرد.

همسر شهید اشرف گنجویی ابراز کرد: اولین کاری که یک جوان باید انجام دهد این است که باید خود را دریابد و خودسازی را از خود را آغاز کند؛ چرا که غیر از راه خدا که به خدا و ائمه علیه السلام ختم می شود هیچ راهی برای جوان نمی ماند که بخواهد هدایت و عاقبت به خیر شود.



جوانان به نماز اول وقت و پشتیبانی از ولایت فقیه اهمیت دهند

وی با بیان اینکه امروز نوع جنگ دشمن با ما فرق کرده است و شاهد جنگ نرم هستیم، تصریح کرد: جوانان برای مقابله با اقدامات دشمن به نماز خود اهمیت دهند و همواره بر در راه و مسیر اهل بیت علیه السلام باشند و به فرموده شهید سلیمانی اگر می خواهند دنیا و اخرت را داشته باشند، از ولی فقیه غفلت نکنند.

ابراهیمی ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و گرامیداشت هفته زن و مقام مادر خطاب به دختران و جوانان اظهار کرد: حجاب، تقوا، ایمان، همسرداری و فرزند داری حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها برای همه زنان الگوست و بانوان جامعه ما زندگی ایشان را به خوبی بررسی کنند و ببینند که چه اقداماتی را انجام دادند که فرزندانی همچون امام حسن و امام حسین علیه السلام پرورش دادند.

بتول سیف الدینی خواهر شهیدان سیف الدینی و مادر شهید محسن برهانی گفت: سه برادر شهیدم محمدحسن، محمدعباس و محمدحسین به ترتیب در سال های ۶۰، ۶۳ و ۶۷ به شهادت رسیدند و محسن پسرم در دی ماه سال 1365 در عملیات کربلا چهار به عنوان غواص آر پی جی زن در گردان ویژه شرکت و در این عملیات به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر پسرم مفقود شد؛ اما پیکر پاکش پس از 10 سال مفقودیت، در سال 1375 به زادگاهش بازگشت و به خاک سپرده شد.

ضرورت جاری و ساری بودن آرمان های شهدا در جامعه

وی ابراز کرد: برای آنکه رویکرد و آرمان های شهدا در جامعه جاری و ساری باشد ما باید خودمان را اصلاح کنیم و ما به عنوان خانواده شهدا باید الگو باشیم و زمانی که ما خودمان آرمان های شهدا را رعایت کنیم، مردم نیز حرف ما را بهتر قبول می کنند.

خواهر شهیدان سیف الدینی ادامه داد: به عنوان مثال امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ما بسیار مهم است اما این واجب هم اکنون در جامعه ما از بین رفته است و می طلبد که مسئولان در این زمینه برنامه ریزی کند؛ در گذشته برخی از بچه های ما چنین برنامه هایی را انجام می دادند تا مردم را در مسیر خدا و اهل بیت علیه السلام قرار دهند و در کنار فعالیت های آنها، منافقین نیز اقداماتی انجام می دادند و گردن دیگران می انداختند.

وی بیان کرد: الان نیز شرایط به همین شکل است ما ادعیه و زیارت عاشورا را با طمأنینه می خوانیم و به روضه گوش می دهیم و خراب کاری نمی کنیم اما گروه هایی به نام شیرازی ها آمده اند و قمه می زنند که این کارهای اسلام نیست و این گروه ها از سوی کشورهایی حمایت می شوند.



مطالعه کتاب، تلاوت قرآن و نماز اول وقت؛ مسائلی که آحاد مردم باید به آن توجه کنند

سیف الدینی ابراز کرد: دولت ها چندین سال به سمت غربی ها رفتند و مردم را نیز به این سمت کشانده شدند و در حال حاضر آنقدر مشکلات در کشور وجود دارد که دولت کنونی باید آنها را برطرف کند و از مسئولان می خواهیم مشکلاتی که وجود دارد را ترمیم کنند؛ همچنین رسانه ها باید قوی کار کنند.

مادر شهید برهانی ضمن گرامیداشت هفته زن و مقام مادر خطاب به دختران و جوانان گفت: مطالعه کتاب و خواندن قرآن از جمله مسائلی است که بانوان و مردم ما باید به آن توجه کنند و همچنین ما باید نمازمان را از روی اخلاص بخوانیم؛ نماز خود را به گونه ای بخوانیم که دور خانه خدا طواف می کنیم ، وقتی دور خانه خدا می زنید، سوره هایتان را بخوانید؛ در هنگام سجده و رکوع فرض کنید که مقابل ناودان طلا و حجر اسماعیل هستید، در هنگام سجده شکر مجسم کنید که پشت مقام ابراهیم این سجده را به جا می آورید.

سیف الدینی افزود: این ها را که به یاد می آورید، خلوص پیدا می کنید و قلبتان روشن می شود و زمانی که قلب شما روشن شود، ما می توانیم خودمان را پرورش دهیم.

وی خاطر نشان کرد: سعی کنیم هر روز صبح سوره یس را تلاوت و به حضرت زهرا سلام الله علیها هدیه کنیم و از ایشان بخواهیم که برنامه های دینی و اسلامی را خودشان به ما نشان دهند و زمانی که راهشان ائمه معصومین علیه السلام را بخواهیم ادامه دهیم، می توانیم دین خود را حفظ کنیم.

انتهای پیام/م https://armanekerman.ir/vdcc10qsi2bqi18.ala2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین