تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۶:۴۱
۰
plusresetminus
روایت توانمندی یک بانوی کرمانی؛

کسب روزی حلال عامل ایجاد اشتغالم بود

فاطمه محمدی بانوی خودسرپرستی است که با تکیه بر توانمندی‌اش در عرصه خیاطی زمینه اشتغال برای خود و دیگران را فراهم کرده و سبب کسب روزی حلال شده است.
کسب روزی حلال عامل ایجاد اشتغالم بود
به گزارش گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی راه آرمان؛ مشاغل‌خانگی از آن دسته شغل‌هایی است که برخلاف تصور عموم، نیازبه سرمایه زیادی جهت راه‌اندازی ندارد، با این وجود طی مدت کوتاهی این‌گونه فعالیت‌ها به سوددهی بالایی رسیده و می‌تواند زمینه اشتغال را برای تعدادی دیگر نیز فراهم کند.

امروزه مشاغل خانگی اهمیت و جایگاه خاصی در ایران و جهان پیدا کرده است، همچنان‌که این قبیل از فعالیت‌ها در توسعه اقتصادی و  ارزآوری برای یک کشور از طریق صادرات محصول می‌تواند تاثیر به‌سزایی داشته باشد، آن هم در شرایطی که دولت‌ها هزینه لازم برای راه‌اندازی کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی بزرگ را ندارند، از این‌رو مشاغل خانگی فرصت مغتنمی برای فعالان اقتصادی درجهت توسعه کار محسوب می‌شوند.

 فاطمه محمدی زن خودسرپرستی است که  تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان با کارآفرینی در حوزه خیاطی علاوه‌بر توانمندی خود زمینه اشتغال افراد جویای کار را نیز فراهم کرده است. 

این بانوی کارآفرین که با ۲۴ سال سن دارد، در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «راه آرمان»؛ عنوان کرد: من بدون هیچ سرمایه‌ای تنها با حمایت‌های کمیته امداد توانستم علاوه بر توانمندی خود زمینه اشتغال افراد جویای کار را فراهم کنم.

وی اذعان کرد: از کودکی علاقه به کار و هنر خیاطی داشتم به‌همین دلیل بعد از گرفتن مدرک دیپلم و فراگیری آموزش‌های خیاطی در یک خیاطی به‌عنوان شاگرد مشغول به‌کار شدم.

این کارآفرین حوزه خیاطی ادامه داد: فعالیت در این مسیر و در شغل خیاطی خالی از مسائل و مشکلات ریز و درشت نبود، کمبود اعتبار یکی از موانع و سختی‌هایی بود که با آن روبه‌رو بودم، ولی کمیته امداد کمک‌های فراوانی در این مسیر به من کرد و توانستم با دریافت ۱۵۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال از این نهاد و خرید تعدادی چرخ خیاطی یک کارگاه راه اندازی کنم.

محمدی  ادامه داد: من از کمیته امداد تسهیلات گرفتم و کارشناسان این نهاد هم به من مشاوره‌های لازم را برای توسعه بیشتر این کارگاه دادند و نکته دیگر اینکه به‌صورت مداوم از این کارگاه سرکشی می‌کنند و کمبودهای ما را برطرف می‌کنند.

این بانوی خودسرپرست اذعان کرد: هم‌اکنون علاوه بر قبول سفارشات مشتریان در زمینه دوخت فرم مدارس و فرم بیمارستان‌ها نیز فعالیت دارم و از طریق قبول سفارشات در این زمینه به‌درآمد خوبی رسیده‌ام. 

وی افزود: کسب رزق و روزی حلال مهمترین انگیزه و عامل در پیشرفت کارم بوده است، با توجه به شرایط دشواری که در زندگی تجربه کرده‌ام، توانستم روی پای خودم بایستم و خودکفا شوم،. امروز نه تنها به توانمندی رسیده‌ام بلکه برای تعدادی بانوی دیگر نیز به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم شغل ایجاده کرده‌ام.

محمدی افزود: به‌اعتقاد من کارآفرینی اصلاً سرمایه نمی‌خواهد، بلکه نیازمند ایده، خلاقیت و در ادامه شناخت از بازار فروش محصول است، ممکن است سرمایه عظیمی در اختیار داشته باشید، اما به‌دلیل نداشتن ایده خوب و یا بازار فروش مناسب همان ابتدا شکست خواهی خورد و همین موضوع انگیزه و امیدت را از دست بدهد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مشاغل خانگی از آن دسته کسب و کارهاست که هر کسی شروع کرده، شکست نخورده، بلکه پیشرفت هم کرده است، منتها به این شرط که فرد انگیزه و علاقه‌اش را در جهت درست به‌کار گیرد و با همت و اراده فعالیتش را ادامه دهد، قطعاً با کارآفرینی می‌توان در مدت زمان کوتاه به‌ درآمد خوب رسید.

انتهای خبر/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdceeo8zvjh8xwi.b9bj.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین