تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۴۵
۰
plusresetminus
با هدف جذب سرمایه‌گذار و خدمت‌رسانی به مردم انجام شد؛

امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جیرفت و سازمان صمت جنوب کرمان

در نشستی که با حضور رییس دانشگاه جیرفت و رییس سازمان صمت جنوب کرمان برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری با هدف رشد و توسعه دانشگاه، صنعت و معدن جهت جذب سرمایه‌گذار و خدمت‌رسانی به مردم امضا شد.
امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه جیرفت و سازمان صمت جنوب کرمان
به گزارش راه آرمان از جیرفت، حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در نشست امضای تفاهم نامه‌ی همکاری با سازمان صمت جنوب کرمان که با حضور هیأت رئیسه و روسای دانشکده‌های دانشگاه و رئیس و معاونین سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان برگزار شد، با بیان این مطلب که زمینه همکاری دانشگاه و صنعت فراهم است، افزود: دانشگاه جیرفت در راستای توسعه ارتباطات با جامعه، صنعت و کشاورزی منطقه جنوب کرمان گام‌های خوبی برداشته است.

حسین شکفته افزود: اعضای هیات علمی جوان و توانمند دانشگاه جیرفت در راستای رفع نیازهای جامعه، طرح‌ها و ایده‌های مناسبی را ارائه و به ثمر رسانده‌اند که با امضای این تفاهم نامه همکاری با سازمان صمت نیز تلاش های خوبی خواهند داشت.

وی با اشاره به وجود پنج دانشکده در دانشگاه جیرفت بیان کرد: ظرفیت خوبی برای همکاری دانشگاه و حوزه صنعت و معدن وجود دارد که می توان با راه اندازی کارگروه مشترک ضمن بررسی و اجرای طرح های مشترک، زمینه حضور دانشجویان در این حوزه را فراهم ساخت.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به نیاز جنوب کرمان به طرح‌های بزرگ صنعتی و معدنی برای توسعه همه جانبه خاطر نشان کرد: با مطالعه و آمایش منطقه جنوب کرمان باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت و معدن شناسایی و در راستای جذب سرمایه‌گذار تلاش کرد.

وی ضمن قدردانی از حضور مسلم مروجی فرد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان در دانشگاه جیرفت افزود: این حضور و ایجاد ارتباط باعث توسعه و رشد دانشگاه و حوزه صنعت و معدن خواهد شد.

در ادامه این نشست رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: جنوب استان کرمان از یک محرومیت و توسعه‌ی نامتوازنی رنج می‌برد که با تصمیم دولت، ادارات کل، سازمان‌ها و دانشگاه در این منطقه مستقل شدند و زمینه‌ی خدمات رسانی به منطقه جنوب کرمان را فراهم ساختند.

مسلم مروجی افزود: این استقلال باعث رشد و توسعه بخشی از ادارات و نهادها در جنوب کرمان شد که خدمات بسیار خوبی در حوزه‌های خود به مردم ارائه نمودند.

وی با بیان این مطلب که کشاورزی و معادن دو ظرفیت عظیم منطقه جنوب کرمان است، تصریح کرد: بیش از 220 پروانه تاسیس در جنوب کرمان صادر شده است که از این تعداد 40 درصد مربوط فرآوری محصولات می باشد.

مروجی بیان کرد: راه اندازی پایانه صادراتی جنوب کرمان و همچنن مجتمع تولیدی مواد غذایی نیلی صنعت در عنبرآباد، دو پروژه عظیمی هستند که باعث اشتغالزایی، فرآوری و صادرات محصولات کشاورزی منطقه می شوند.

وی با بیان این مطلب که ارتباط صنعت و دانشگاه باعث رشد صنایع و معادن می‌شود، افزود: یکی از بزرگترین معادن مس کشور در جبالبارز جنوبی (مس کرور) در حال راه اندازی است که باعث رشد چشمگیر جنوب کرمان خواهد شد و نیروی انسانی فنی و آموزش دیده یکی از نیازهای مهم این پروژه است که می‌طلبد دانشگاه در این راستا تلاش کند.

مسلم مروجی بر راه اندازی رشته‌های معدن و زمین شناسی در دانشگاه جیرفت تاکید کرد و گفت: راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با معادن و صنایع و آموزش نیروی فنی و ماهر می‌تواند گام بزرگی در راستای حمایت این دو بخش باشد.

در ادامه ضمن امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه جیرفت و سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، طرح ها و چالش‌های منطقه‌ی جنوب کرمان در حوزه معادن و صنایع بررسی شد.

انتهای پیام/ فاریابی  https://armanekerman.ir/vdcfmxdytw6dmva.igiw.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما