تاریخ انتشار :دوشنبه ۸ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۱۶
۰
plusresetminus
در ماه های اخیر ۳۴ هزار تن گندم از ۹ کشتی بارگیری و برنامه حمل گرفته شده و اولین برداشت گندم از شهرستان قلعه گنج در ابتدای سال جاری صورت گرفته است و کرمان اولین استان خریدار این محصول بوده است.
ذخیره ۳۵  هزار تن گندم در سوله های غله کرمان/ توزیع روزانه ۶۰ تن مرغ بحران کمبود را رفع می کند
به گزارش " راه آرمان " داریوش ماهری سرپرست اداره کل غله استان کرمان در ستاد تنظیم بازار استان کرمان که با حضور اعضای این ستاد در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد، گفت: در ماه های اخیر ۳۴ هزار تن گندم از ۹ کشتی بارگیری و برنامه حمل گرفتیم. 

وی ادامه داد: اولین برداشت گندم از شهرستان قلعه گنج در ابتدای سال جاری صورت گرفته است و کرمان اولین استان خریدار این محصول بوده است.

ماهری با بیان اینکه در حال حاضر ۳۵ هزار  تن ذخیره گندم داریم، تاکید کرد: حتی تا چند ماه آینده حتی اگر خرید نداشته باشیم دچار کمبود گندم نخواهیم بود.

وی ادامه داد: برای ماه مبارک ۲ هزار تن سهمیه شکر  اختصاص یافته است که به زودی جذب خواهد شد و مشکلی در این تامین و توزیع این محصول نداریم.

ماهری ادامه داد: ۳هزار و ۷۰۰ تن برنج تایلندی، هندی و پاکستانی به صورت سهمیه به استان اختصاص یافته که باید آن را جذب و توزیع کنیم ضمن اینکه از سهمیه قبلی هم هنوز ۱۶۰۰ تن برنج  ذخیره داریم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در استان برخی از ارقام برنج طرفداران کمتری دارند بنابر این در نوع خاص برنج هم درخواست واردات داده ایم که به زودی بارگیری و وارد استان می شود و  علت آن هم  استقبال از یک رقم خاص است به طور مثال مردم در جنوب کرمان به هیچ وجه خرید برنج تایلندی ندارند.

پرویز رئیسی ظهر امروز در ادامه جلسه اقدام مشترک تنظیم بازار با بیان اینکه تاکنون ۶۴۰ تن پرتقال و ۴۵۵ تن سیب درختی در شمال استان کرمان توزیع شده اظهار کرد: در مجموع تاکنون هزار و ۱۱۵ تن میوه یارانه‌ای شب عید در سطح شمال استان کرمان توزیع شده است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۰۰ تن سیب و ۳۵۰ تن پرتقال در سردخانه‌های استان موجود است گفت: در جلسه قبل ستاد تنظیم بازار استان مقرر شد که ۱۰۰ تن سیب درختی به استان کرمان وارد شود.

مدیر تعاون روستایی استان کرمان با بیان اینکه با بررسی به‌ عمل آمده موجودی سردخانه‌های بسیاری از استان‌های کشور صفر است، افزود: در برخی استان‌ها نیز کیفیت سیب درختی موجودی پایین بوده و مناسب استان کرمان نیست.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد از پرتقال تهیه شده مانده است در حالی‌که شهرستان‌های استان بهتر می‌توانستند عمل کرده و فرمانداران در این زمینه همکاری بیشتری کنند، ادامه داد: غرفه‌های توزیع روزانه بازرسی و رصد شده است و سعی کردیم رضایتمندی مردم را جلب کنیم.

محمد خیراندیش مدیرکل جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه آمادگی کامل برای انجام دستور استاندار کرمان مبنی بر وارد کردن ۱۰۰ تن سیب درختی به استان وجود دارد اظهار داشت: با توجه به اینکه در حال حاضر موجودی سردخانه‌های استان ۱۰۰ تن است این نگرانی وجود دارد که این میزان سیب درختی فروش نرود و از طرف دیگر سیب درختی هم که در کشور وجود دارد کیفیت آن مناسب نیست.

رضا سنجری مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی و سرمایه‌گذاری استانداری کرمان نیز در ادامه این جلسه تاکید کرد: در شمال استان کرمان با کمبود میوه شب عید روبه‌رو نیستیم اما برای جنوب استان کرمان باید مقداری سیب باکیفیت تامین شود.

وی با بیان اینکه پیشنهاد و دستور استاندار مبنی بر تامین ۱۰۰ تن سیب درختی دیگر برای استان منطقی است و باید این آمادگی وجود داشته باشد تا در صورت کمبود، اجرایی شود، افزود: در بازرسی از غرفه‌ها ضایعات میوه را شاهد هستیم که باید پیگیری کرده و از ضایع شدن میوه‌ها جلوگیری کنیم.


انتهای پیام/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdciqwazut1ary2.cbct.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین