تاریخ انتشار :سه شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۱۷
۰
۳
plusresetminus
بانوی کارآفرینی که در عرصه قنادی با حمایت های کمیته امداد سیرجان توانمند شده است با راه‌اندازی کارگاه شیرینی‌پزی برای ۱۵ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال‌زایی کرده است.
بانوی کارآفرین سیرجانی که با راه اندازی کارگاه قنادی برای ۱۵ نفر شغل ایجاد کرد

به گزارش" راه آرمان"؛ ایرانمنش بانوی قناد ساکن شهرستان سیرجان است که به دلیل جدایی از همسرش در سال ۹۸ با دو فرزند تحت حمایت کمیته امداد سیرجان قرار گرفت.

این بانوی جوان به  مدت هفت سال است که کار شیرینی‌پزی انجام می‌دهد، وی در مورد شرایط کار و حرفه خود عنوان کرد: کار خود را در ابتدا با پخت شیرینی در منزل شروع کردم و با لطف خدا و همکاری کمیته امداد توانستم تجهیزات موردنیاز را خریداری و کارگاه شیرینی فروشی را  راه‌اندازی کنم.


ایرانمنش افزود: با کمک کمیته امداد و دریافت تسهیلات و همچنین حمایت‌های مشاوره‌ای و کارآموزی که از سوی کارشناسان این نهاد انجام شد، با دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه از کمیته امداد توانستم تجهیزات موردنیاز را خریداری و در گوشه‌ای از منزلم کارگاه شیرینی‌پزی راه‌اندازی کنم و امروز ۱۵ نفر نیروی کار که بیشتر آنان زنان سرپرست خانوار هستند، در کارگاه من مشغول فعالیت هستند.

وی تاکید کرد: کمیته امداد با همراهی و بازدیدهای مستمر از کارگاه من باعث رفع کبودها و ارائه مشاوره‌های لازم و هم‌چنین توسعه و پیشرفت کارم شده‌اند.


 این بانوی کارآفرین ادامه داد: هم‌اکنون با دو شرکت بزرگ در شهرستان سیرجان به‌منظور تأمین شیرینی موردنیاز آن‌ها قرارداد بسته‌ام و شیرینی‌های تولیدی خود را علاوه بر استان کرمان به استان‌های تهران، بندرعباس، شیراز و ... ارسال و ماهیانه حدود 25 میلیون تومان درآمد خالص کسب می‌کنم.


خانم ایرانمنش از تولید انواع شیرینی‌های سنتی، فانتزی، مخصوص، باقلوا، قطاب و ... در کارگاه شیرینی خود خبر داد و گفت:کسب رزق و روزی حلال مهم‌ترین انگیزه و عامل پیشرفت کارم بوده است، با توجه به شرایط دشواری که در زندگی تجربه کردم توانستم روی پای خودم بایستم و خودکفا شوم، امروز نه‌تنها به توانمندی رسیده‌ام بلکه برای دیگر خانواده‌های نیازمند نیز کار و اشتغال ایجاد کرده‌ام.


وی ضمن تشکر از حمایت‌های خوب کمیته امداد اذعان کرد: بی شک اگر راهنمایی‌ها و همراهی‌های کمیته امداد نبود من نمی‌توانستم این کارگاه را راه‌اندازی کنم و با راه‌اندازی این کارگاه توانستم علاوه بر خودکفایی خود زمینه اشتغال افراد نیازمند دیگری را نیز فراهم کنم.


 این بانوی موفق یکی از مشکلات اساسی کار خود را کوچک بودن فضای کارگاهی عنوان و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه قسمتی از منزل مسکونی‌ام را به کارگاه شیرینی‌پزی اختصاص داده‌ام با کمبود فضا مواجه هستم که در صورت حمایت مسئولان و کمیته امداد و گسترش کارگاهم می‌توانم علاوه بر تولید بیشتر زمینه اشتغال افراد نیازمند بیشتری اقدام کنم.

انتهای پیام/طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcfevdycw6d0ja.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

سلام خسته نباشی واقعا کیف کردم من بم هستم تو خونه شیرینی فقط ریز برا عید درس میکنم اما ارزون بیام کارگاه شما ببینم از تجربه شما استفاده کنم‌ آیا امکانش هست
طیبه
سلام خسته نباشی می تونم بیام یاد بگیرم
سلام امیدوارم موفق وسربلند باشید همکار وهمسهری شما از راه دور
آخرین عناوین