تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۶
۰
plusresetminus
رئیس پلیس فتا استان کرمان خبر داد:

تماس واتس آپی برای خالی کردن حساب های بانکی

رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: علیرغم هشدارهای فراوان در خصوص کلاهبرداری‌های تلفنی هنوز شاهد هستیم که برخی شهروندان به راحتی فریب تماس‌های تلفنی مجرمان سایبری را خورده و از این طریق باعث برداشت غیرمجاز از حساب خود می شوند.
تماس واتس آپی برای خالی کردن حساب های بانکی
به گزارش "راه آرمان"رئیس پلیس فتا استان کرمان گفت: علیرغم هشدارهای فراوان در خصوص کلاهبرداری‌های تلفنی هنوز شاهد هستیم که برخی شهروندان به راحتی فریب تماس‌های تلفنی مجرمان سایبری را خورده و از این طریق باعث برداشت غیرمجاز از حساب خود می شوند.

سرهنگ"امين يادگار نژاد"در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، با بیان اینکه تماس تلفنی با واتساپ "watsapp" شگرد دیگر مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب بانکی افراد است، گفت: مجرمان سایبری در پی تماس از طریق واتساپ با شهروندان و اعلام اینکه شما در مسابقه رادیویی برنده فلان مبلغ شده‌اید و "برای دریافت جایزه خود راهنمایی‌های کارشناس ما را انجام دهید" شهروندان را فریب می‌دهند.

وی افزود: کلاهبرداران با اعلام اینکه افراد سرشناس در استودیو حضور دارد و با تقلید صدا و اعلام برنده شدن مخاطب، با ترفندهای ماهرانه افراد را به پای عابربانک کشانده و اطلاعات همراه بانک را دریافت کرده و به بهانه اینکه پیامی حاوی کد ثبت نام برای شما ارسال خواهد شد، از شهروندان می‌خواهند کد ارسالی را به آن ها اعلام کنند غافل از اینکه کد ارسالی رمز پویا بانکی شهروندان است و با داشتن این کد به راحتی از حساب بانکی فرد را خالی می‌کنند.

این مسئول انتظامی تأکید کرد: توجه داشته باشیم که در اجرای مسابقات زنده رادیوئی و تلویزیونی اولویت تماس با متقاضیانی است که ثبت نام کرده اند و ارتباط با این افراد نیز از خطوط تلفن ثابت شهری انجام خواهد شد.

رئیس پلیس فتا استان کرمان عنوان کرد: در صورت تماس‌های مشکوک در watsapp از جواب دادن به آنها خودداری کنید زیرا این افراد به قدری زیرک هستند که با ترفند‌های ماهرانه شما را در دام می‌اندازند.

سرهنگ يادگار نژاد یادآور شد: این مجرمان معمولا اطلاعات شخصی و هویتی و اطلاعات بانکی نظیر شماره کارت‌های شما را از قبل جمع‌آوری و ادعا دارند، سامانه‌ای در اختیار دارند که تمامی اطلاعات شما را می‌توانند ببینند و از این روش اعتماد افراد را جلب می‌کنند.

وی گفت: مجرمان سایبری ابتدا اطلاعات همراه بانک را از شما گرفته و با روش اینکه تماس watsapp را قطع نکنید و پای عابر بانک بروید، شما را ترغیب می‌کنند ،تا مبالغی که در کارت‌های دیگرتان موجود است، آنها را در یک کارت تجمیع کرده و حتی مبالغی را برای جلب اعتماد، به آن حساب واریز می‌کنند.

سرهنگ يادگارنژاد تصریح کرد: کلاهبرداران پس از وارد شدن به همراه بانک ابتدا رمز عبور را تغییر می‌دهند که نتوانید به حساب کاربری دسترسی داشته باشید، به این ترتیب به راحتی حساب را تخلیه می‌کنند و نکته دیگر اینگه این افراد معمولا ساعات پایان شب را برای کلاهبرداری انتخاب می‌کنند تا با خیال آسوده کار خود را انجام دهند.

وی افزود: مجرمان سایبری در این نوع کلاهبرداری‌ها فقط‌‌ و فقط با همکاری خود مال‌باخته موفق می‌شوند پس کافی‌است هوشیار باشیم و این زنجیره را قطع کرده و اطلاعات حساب بانکی خود را در اختیار این افراد قرار ندهید تا کلاهبردار در انجام عمل مجرمانه خود ناکام بماند.

انتهای پیام/ط
  https://armanekerman.ir/vdchmxnz623nizd.tft2.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما