تاریخ انتشار :جمعه ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۱۰
۰
plusresetminus
پخت غذای محلی قاتق عدس، سنتی دیرینه است که هر ساله شب ۱۷ ماه رمضان در شهداد صورت می‌گیرد و بین نیازمندان توزیع می‌شود.
پخت قاتق عدس سنت دیرینه مردم شهداد در شب هفدهم ماه رمضان
به گزارش سرویس اجتماعی «راه آرمان» پخت قاتق عدس، سنت دیرینه مردم شهداد در ماه رمضان و امشب در صحن مطهر حضرت امام زاده زید (ع) و مسجد جامع شهر شهداد صورت گرفت.
 
پخت غذای محلی قاتق عدس، سنتی دیرینه است که هر ساله شب ۱۷ ماه رمضان در شهداد صورت می‌گیرد و بین نیازمندان توزیع می‌شود.
 
ماه مبارک رمضان؛ ماهی که درهای رحمت بیکران خداوند بر روی بندگانش باز است.
 
ماهی که صدای زیبای قرائت قرآن هر روز به گوش می‌رسد، صدای دلنشین دعای سحرگاه و ذکر «رَبَنا» هنگام افطار هر انسانی را مدهوش می‌کند.
 
مردم شهداد در این شب‌ها به ویژه شب هفدهم ماه مبارک رمضان آداب و رسوم خاصی دارند. آن‌ها طبق سنت هر ساله در این شب غذای سنتی به نام قاتق عدس می‌پزند و در بین نمازگزاران یا درب خانه‌های نیازمندان پخش می‌کنند.
 
مردم شهداد معتقدند، حضرت فاطمه زهرا (س) مثل چنین شبی قاتق عدس درست می‌کردند و به نیازمندان افطاری می‌دادند، به همین منظور مردم این منطقه این سنت را حفظ کرده و به آن عمل می‌کنند.
 
این غذای محلی ساده، سالم و خوش عطر و طعم با آرد، روغن، عدس، پیاز و انواع ادویه طبخ می‌شود.

منطقه کویری و گرمسیری بخش شهداد با داشتن جاذبه‌های گردشگری و آداب و رسوم مختلف در ۹۶ کیلومتری شهر کرمان قرار دارد.

​​​​​​انتهای خبر/زنگی آبادی 
https://armanekerman.ir/vdcdss0fzyt0s96.2a2y.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما