تاریخ انتشار :پنجشنبه ۹ شهريور ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۰۰
۰
plusresetminus
مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان خبر داد:

۲۵۷ منطقه عشایری فاقد پوشش تلفن همراه و اینترنت است

مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان گفت: ۲۵۷ نقطه از مناطق عشایری جنوب کرمان فاقد پوشش ارتباط تلفن همراه و اینترنت است.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری «راه آرمان»  ناصر احمدیوسفی مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان در جلسه بررسی مشکلات شش شهرستان جنوبی استان گفت: مناطق عشایری جنوب کرمان فاقد پوشش ارتباط تلفن همراه و اینترنت است.

مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان افزود: عشایر به عنوان یک تولید کننده مهم امنیت غذایی محسوب می‌شوند که لازم است مورد حمایت همه دستگاه‌های اجرایی قرار گیرند و طبق آیین‌نامه ساماندهی عشایر که مصوبه هیأت وزیران است دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند به جامعه عشایری خدمات‌رسانی کنند.

احمدیوسفی بیان کرد: یکی از مشکلات مناطق عشایری جنوب کرمان فاقد پوشش ارتباط گسترده تلفن همراه و اینترنت است که کارشناسان این اداره کل ۲۵۷ منطقه عشایری را شناسایی و مختصات جغرافیایی آن جهت پیگیری به اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان ارسال شده است.

مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان ادامه داد: کمبود سرانه آرد عشایر شش شهرستان جنوبی استان از دیگر مسائل و مشکلات جامعه عشایری جنوب است که طبق دستورالمعل ابلاغی سرانه هر نفر عشایر ۱۲ کیلوگرم باید آرد خام به عشایر تحویل گردد که متأسفانه در این شهرستان‌ها زیر هفت کیلو توزیع می‌گردد.

وی همچنین در خصوص وضعیت خسارت خشکسالی مناطق عشایری عنوان کرد: خشکسالی سال جاری به محل تامین آب شُرب انسان و دام عشایر از جمله چشمه‌ها، قنوات و چاه‌های مال‌داری عشایر، مراتع و مزارع عشایر خسارت‌های جبران ناپذیری وارد کرده و زندگی عشایر جنوب کرمان را تحت تاثیر قرار داده است.

مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان افزود: میزان ۱۸ هزار هکتار طرح‌های مرتعداری و علوفه‌کاری و کشاورزی عشایر جنوب هنوز اسناد آن تعیین تکلیف نشده لازم است دستگاه‌های متولی در این زمینه اقدامی جهادی انجام دهند.

احمدیوسفی ادامه داد: دو شهرستان کهنوج و منوجان در حوزه اعتبارات توازن منطقه‌ای جزو شهرستان‌های برخوردار اعلام شده‌اند در صورتی حوزه عشایری این دو شهرستان محرومیت مضاعف شامل آن خواهد بود و نیاز به پیگیری دارد تا از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای هم این دو شهرستان بهره ببرند.

وی تصریح کرد: براساس قانون مالیات بر ارزش افزوده همه مناطق عشایری اعتبار لازم را دارند اما بعضی از شهرستان‌ها بیش از ۱۰ سال استقلال یافته‌اند اما در سرانه تخصیص اعتبارات ماده ۳۹ مالیات بر ارزش افزوده این شهرستان با شهرستان دیگر به صورت مشترک است که علیرغم پیگیری مکرر صورت گرفته هنوز این اعتبارات تفکیک نشده لازم است پیگیری مجدانه صورت گیرد تا عشایر هر شهرستان به صورت مستقل از این اعتبارات بهره‌مند شوند.

مدیرکل امور عشایر جنوب کرمان عنوان کرد: وزارت جهاد کشاورزی و سازمان امور عشایر کشور با مشارکت شبکه  تعاونی‌های عشایری طرح نهاده دام مدت‌دار به صورت اقساط ۴ ماهه با تضامین آسان در جهت بهبود معیشت عشایر و تولید گوشت قرمز را طی روزهای آینده اجراء خواهد کرد.

انتهای پیام/ امیری
https://armanekerman.ir/vdchx-nzz23nx-d.tft2.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما