تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۴۰
۰
plusresetminus
گویا مسوولان فرهنگی شهرها در خوابند،این را با یک گشت زنی ساده در خیابانها می توان فهمید،پوشش و ظاهر دختران جوانی که در شان شهرهای جنوب کرمان نیست و گویا موریانه های مجازی فرهنگ بومی ما را به تاراج برده اند.
موریانه های مجازی نسخه های بومی فرهنگ جنوب کرمان را می خورد
به گزارش خبرنگار "راه آرمان" بسیاری از آسیب‌های اجتماعی که امروزه در فضاهای شبکه‌های اجتماعی خود را نشان می‌دهند در مناسبات اجتماعی و بستر جامعه ریشه دوانده است و فضای این شبکه‌ها سبب برون ‌ریزی و آشکار شدن این کنش‌ها می‌شود، بنابراین آسیب‌های اجتماعی در زیر پوست جامعه ما وجود دارد و حضور شبکه‌های اجتماعی سایبری فقط باعث اشکار شدن این کنش‌ها شده‌اند به طوریکه به راحتی در این فضاها شاهد شایع شدن بسیاری از رفتارهای ضداجتماعی هستیم.

یکی از این رفتار ها که بر هویت دینی و اسلامی و بومی ما تا حدودی خدشه وارد نموده و اگر نتوان کنترل کرد آنوقت است که دشمن به اهداف خود رسیده بحث بدحجابی و یا بی حجابی در سطح جامعه است.

حضورگسترده معاندان اسلام و انقلاب در فضای مجازی، جوسازی و فضا سازی علیه مقوله حجاب باعث شده تا ذهن کودکان و نوجوانان حاضر در این فضا ها به استدلال های غلط نسبت به ارزشهای اسلامی آلوده شود در حقیقت می توان گفت هدف اصلی دشمنان اسلام ترویج بدحجابی در سطح جامعه نسیت بلکه آنها برای فتح تمام ارزشهای اسلامی و از میان برداشتن تمامی معانی و مفاهیم عمیق اسلامی پا در این عرضه گذاشته اند.

امروزه با گسترش شبکه های اجتماعی در جامعه بویژه در دوران کرونا و پساکرونا در قشر نوجوان و جوان شاهد تغییرات چشمگیری در نگرش افراد هستیم که این مسئله از منظر کلان منجر به تغییرات اساسی در سبک زندگی شهروندان شده است به طوری که دنیای مجازی با زندگی اجتماعی افراد گره خورده و افزایش ساعات استفاده از شبکه های اجتماعی مستند بر این امر است.

موریانه های مجازی به جان شهرهای جنوب کرمان افتادند

قدمی در خیابان ها می زنم، شهرها پوست انداخته اند انگار نسل جوان این شهرها از جای دیگری آمده اند؛ لباس هایشان، پوشش شان عوض شده؛ سبقت می گیرند از هم برای اینکه نوع لباس و پوشش شان دیگر مثل گذشته نباشد، گذشته که می گوییم منظور ده ها یا صد ها سال پیش نیست، منظور همین دو سه سال اخیر است که همه چیز در حوزه پوشش افراد تغییر کرده؛ چیزی شبیه به اینکه چشمانت را ببندی و باز کنی و ببینی همه شهر یک شبه به تاراج فرهنگی رفته است.

در لابلای خیابان ها و کوچه پس کوچه های شهر، چشمم به مغازه ای شلوغ افتاد، وارد شدم فروشنده زن بود، با موهای رنگ کرده که روسری اش تنها کف سرش را پوشانده بود، مانتو جلو بازی که پوشیدن و نپوشیدنش فرقی نداشت و بیشتر برای زیبایی بود و شلواری کوتاه که مچ پاهایش مشخص بود، داخل مغازه مشتریان مرد و زن با هم بودند.

مسوولان فرهنگی وضعیت پوشش ظاهری فروشندگان برخی واحدهای صنفی نیز در حالت هشدار است

 شوخی و گپ و گفت دختران و پسران در این مغازه ها رنگ چهره شهرهای جنوب کرمان را زرد کرده است.

با خانمی که برخلاف دیگران حجاب کاملی هم داشت و مشغول خرید بود وارد گفت و گو شدم، از او پرسیدم برای شما اهمیتی ندارد که دیگر خانم ها چرا اینقدر پوش شان تغییر کرده ؟! گفت: زمانه عوض شده و هر کسی می تواند آن طور که می خواهد لباس بپوشد.

پرسیدم چرا خودتان حجاب کاملی دارید؟ گفت: من خودم انتخاب کردم اما شاید نسل های بعد از ما اینگونه انتخاب نکنند.

به سراغ خانم دیگری رفتم که چادر نداشت، اما پوشش مناسبی بر تن داشت، از او هم پرسیدم، می گفت: من چندین بار تذکر داده ام، در جاهای مختلف اما واکنش ها نسبت به تذکری که داده می شود اصلا خوب نیست، چون دیگر نسل های جدید شبیه به گذشته فکر نمی کنند و این متاثر از فضای مجازی و آزادی بیش از اندازه است.

راست می گفت، در این ولنگاری مجازی که صفحات را ورق بزنی انواع مدل هایی را در هر صفحه ای که پوشاک عرضه می کنند می توانی ببینی، مدلی که لباس های یک فروشگاه را تبلیغ می کند در واقع فرهنگ یک جامعه را تزریق می کند، فرهنگی که برای ما نیست.

حال تعداد کمی از فروشندگان مانتوهای مناسب با فرهنگ و پوشش زنان عرضه می کنند و همیشه برایم جای سوال است که اصناف ایرادی بابت فروش این نوع لباس ها نمیگیرند.

گویا مسوولان فرهنگی شهرها در خوابند،این را با یک گشت زنی ساده در خیابانها می توان فهمید،پوشش و ظاهر دختران جوانی که در شان شهرهای جنوب کرمان نیست و گویا موریانه های مجازی فرهنگ بومی ما را به تاراج برده اند.

علی ای حال،این موضوع تنها به اینجا ختم نمی شود دختران جوان با انتشار تصاویر خصوصی خود در پروفایل‌ها و در صفحات اینستاگرام از یك طرف و بد حجابی در سطح شهر و اماكن عمومی از سوی دیگر، نشان از تهدیدی برنامه ریزی شده علیه حجاب زن مسلمان دارد. و همین امر باعث خواهد شد افرادی که در این شبکه های حضور دارند با دیدن این صحنه ها باورهای دینی آنها تضعیف شود و زمانی یک زن می تواند حجابش را کنار بگذارد یا در رعایت آن دچار تردید و یا سست شود که باورهای دینی اش تضعیف شده یا تغییر کرده باشد.

انتهای پیام/پ https://armanekerman.ir/vdcgt79qwak9xq4.rpra.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما