عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: کار کارشناسی ما ضعف دارد و باید ضعف ها برطرف شود و یک کار عالمانه ای صورت گیرد که قیمت پایین بیاید و کیفیت آن هم بالا رود و این ضایعات کمتر شود تا دیگر نیازی به وارد کردن گندم از خارج کشور  نداشته باشیم.

 

 

 

 

 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی آرمان کرمان، سید جواد حسینی کیا در گفت و گو با خبرنگار بوتیا نیوز در خصوص افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان اظهار کرد: در حال حاضر ضایعات نان بسیار بالاست و اسراف کشور ایران در این زمینه زیاد است.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: اگر بتوانیم مدیریت کنیم که این افزایش قیمت منجر به کاهش اسراف شود خوب است اما متاسفانه این اتفاق نمی افتد و این افزایش قیمت فقط به اقشار آسیب پذیر فشار می آورد.

 

حسینی کیا تصریح کرد: با همه این ها باید مدیریت کرد که به سمت کاهش ضایعات نان که  به دلایل عدم کیفیت نان، عدم مهارت خبازان و بی دقتی است پیش برویم چرا که همه این ها باعث می شود که بالا رود ولی کیفیت نان هم چنان پایین  بماند.

 

وی با تاکید بر اینکه قیمت نان باید متناسب با اقشار کم در آمد جامعه عرضه شود، بیان کرد: اگر ارزش حقیقی نان را بدانیم مصرف  و به تبع آن قیمت هم پایین می آمد ولی متاسفانه نگاه دولت این است که اگر قیمت را بالا ببرد کیفیت بالا می رود و تقاضا هم کاهش پیدا می کند که متاسفانه این امر رخ نداده است.

 

این نماینده مجلس در ادامه عنوان کرد: این مسئله نشان می دهد کار کارشناسی ما ضعف دارد و باید ضعف ها برطرف شود و یک کار عالمانه ای صورت گیرد که قیمت پایین بیاید و کیفیت آن هم بالا رود و این ضایعات کمتر شود تا دیگر نیازی به وارد کردن گندم از خارج کشور  نداشته باشیم.

 

انتهای پیام/م

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبری